Ivan i Anamarija snimili su vjenčane fotke tamo gdje se ne bi svatko usudio doći

Ivan i Anamarija snimili su vjenčane fotke tamo gdje se ne bi svatko usudio doći
Foto: Eldar Nurković

VJENČANE fotke Ivana i Anamarije toliko su oduševile fotografa Eldara Nurkovića da ih je odlučio podijeliti s nama. 

Naime, mladoženja Ivan zaljubljen je u alpinizam i ekstremne sportove te je član Hrvatske gorske službe spašavanja, a time je zarazio i svoju izabranicu Anamariju pa su njih dvoje odlučili vjenčane fotke snimiti na jednom sasvim posebnom mjestu. 

Nedaleko od Omiša, iznad litica Vruja, njih dvoje su izveli pravu vratolomiju kad su pozirali viseći na užetu. 

Eldar je dramatične pojedinosti snimanja ovih zaista posebnih svadbenih fotografija opisao na Facebook stranici svog studija. 

"Poslije duge vožnje,ostavili smo vozila na kraju puta, i krenuli se penjati dugo i sporo po veoma strmim ivicama Vruja. Ivan koji je, inače, član Hrvatske gorske službe spašavanja nam je rekao da neće biti strašno,a kada je Anamarija zakoračila uskom kozjom stazicom u vjenčanici,i da smo se htjeli žaliti na opasne litice,zaista nismo imali nikakvu osnovu. Nas troje smo samo pogledom pratili kamenčiće koji se kotrljaju ispod nas u duboku provaliju,zaista je bilo opasno popeti se gore. Nakon dužeg puta,došavši do pećine, siječanjska bura nas je rezala neslućenom snagom, ispod nas se nalazio duboki ambis, ali nalet adrenalina je bio toliko jak da nismo osjećali ništa osim velikog uzbuđenja", opisao je fotograf. 

Dodao je da su mu ovi mladenci bili velika inspiracija. 

"Ivan i Anamarija su naša inspiracija, oni su ljudi koji su nas inspirirali da pomjerimo svoje granice, da uradimo ono što smo mislili da možda nismo u stanju", napisao je. 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara