Ivana Banfić carskim rezom rodila sina

PJEVAČICA Ivana Banfić danas je u Petrovoj bolnici rodila svoje prvo dijete, sina kojega je odlučila nazvati Jan. Iako majka nije htjela znati spol djeteta, nikad nije krila da priželjkuje sina, a danas joj se želja i ispunila. Majka i dijete su dobro, kako doznajemo iz Petrove, a Ivana je svoje prvo dijete odlučila roditi na carski rez.

U bolnici je cijelo jutro u iščekivanju proveo i Ivanin suprug, realizator Nove TV Kruno Ladišić, s kojim je Ivana sreću pred oltarom našla drugi puta. Par se pred roditeljima i kumovima  vjenčao u svibnju prošle godine u Velikoj Gorici, odakle oboje potječu, a Ivana se zbog trudnoće odrekla i scenskih nastupa te estradnog života.

Ne želi se godinama rješavati nakupljenih kilograma i mučiti se raznim dijetama

"Posebno mi je teško što mi hormoni svako malo podivljaju pa sam čas euforično sretna, a za par minuta se rasplačem na film 'Moj prijatelj Willy' ili se ljutim na neke situacije na koje ranije ne bih obraćala pažnju", Ivana je nedavno ispričala, ali i priznala kako joj je najgori savjet koji je tijekom trudnoće dobila onaj kako mora "jesti za dvoje". "Najgori savjet koji sam dosad dobila glasi 'Moraš jesti za dvoje'. To znači tanjur graha za mamu i tanjur graha za bebu pa trudnica na porod dođe sa 30 kilograma viška koje onda treba godinama skidati i mučiti se raznim dijetama“, rekla je i dodala kako tijekom trudnoće nije imala nikakvih posebnih za trudnice tipičnih prohtjeva.

Trudnoću provela surfajući i slušajući savjete o majčinstvuIpak, priznala je kako su je hormoni tijekom trudnoće lupali "k'o blesavi", a trudnoću je provela uglavnom - ne radeći ništa, osim surfajući i primajući savjete o majčinstvu od iskusnijih kolegica i rodbine.

Inače, Ivana i Ladišić slučajno su se upoznali na nekom eventu, a nakon što su se nekoliko puta našli na kavi, ljubav je planula. I Ivani i njezinom suprugu Jan je prvo dijete, iako su već bili u brakovima koji su propali. Ivana je bila udana za svojeg menadžera Roberta Magića, od kojeg se razvela 2005. godine.

V.V.
Foto: Index
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara