Ivana Banfić: Ne može me nitko voljeti ako ne volim sebe...

Ivana Banfić: Ne može me nitko voljeti ako ne volim sebe...
Foto: Facebook

IVANA BANFIĆ za 2 dana napunit će 50 godina, a što je sve naučila u proteklih pola stoljeća podijelila je sa svojim fanovima i pratiteljima na Instagramu.

"Uskoro ću slaviti 50 g. Juhuu, samo pola stoljeća.. što sam naučila? Da je život dragocjen, da je svaki trenutak sve što imam, da je sreća u meni, da me ne može nitko voljeti ako ne volim sebe, da sama kreiram dan i da mi ga nitko ne može pokvariti osim mene, naučila sam voljeti i prihvaćati sve ljude bez obzira na njihove postupke i stilove života, naučila sam opraštati, shvatila sam da u životu nema prepreka i da sam prepreka i problem jedino ja sama sebi, da su svi snovi ostvarivi.. I da je ljubav najjača sila u svemiru.. Živote, hvala ti na postojanju", napisala je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Banfić I Bee (@ivana_banfic_ibee) on

Pjevačica je rođena 16. studenog, a nakon objave mnogi su joj unaprijed poželjeli sve najbolje te se složili s njezinom objavom. "Jako lijepo napisano", "sve najbolje", "moglo bi se o tebi naučiti o smislu života...", poručili su joj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Banfić I Bee (@ivana_banfic_ibee) on

Inače, Ivana Banfić nedavno se pojavila u showu Zvijezde pod hipnozom, a pažnju je privukla i na reviji modnog brenda Duchess.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara