Ivana Banfić trudna i pred udajom?

PJEVAČICA koja je nakon ljubavnog brodoloma s menadžerom Robertom Magićem odlučila medijima zatvoriti vrata privatnog života je trudna, piše tjednik Story. Za trudnoću Ivane Banfić doznalo se na nedavno održanom Hrvatskom radijskom festivalu, na kojem je izvela pjesmu "Treća sreća" i ponašala se - neuobičajeno. Inače susretljiva pjevačica, koja ovakve prilike itekako koristi za snimanja i intervjue, potpuno je, naime, ignorirala medije, a pozornice i blještavila Opatije držala se točno onoliko koliko su od nje zahtijevali organizatori - nekoliko sati prije i poslije nastupa.

Otac njenog djeteta je, piše Story, Kruno Ladišić, realizator na jednoj TV postaji, a upravo on joj je bio najveća podrška nakon što se razvela od supruga. Ivana je, naime, veći dio svoje karijere provela u braku s Robertom Magićem, koji joj je bio i menadžer, pa je promjena nakon razvoda bila još i veća - pjevačica je promijenila krug suradnika i odabrala nove ljude koji joj pomažu u karijeri. Iako u braku nije imala problema sa zajedničkim intervjuima sa suprugom, nakon razvoda odlučila je privatni život zadržati za sebe, a onda je na red došlo ono što su neki prozvali "medijskim gafom godine".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Promovirajući duet s Tonyjem Cetinskim, Ivana Banfić pristala je na "marketinšku ideju" pa je u novine plasirala fotografije na kojima se "druži" s kolegom iz pjesme. Mediji su se raspisali o njihovoj vezi, a Tony i Ivana, koji su prvi duet snimili još početkom devedesetih, nisu htjeli ništa komentirati. Na kraju se doznalo kako su oboje sudjelovali u "podvali", ali njihova pjesma "To je vrijedilo čekati" nije postigla značajniji uspjeh, unatoč priči koja je drmala tabloidima nekoliko tjedana.

Sitne medijske podvale očito su iza Ivane Banfić, koja je pronašla privatnu sreću i odlučila je zadržati za sebe, uz poneku informaciju koja s vremena na vrijeme, onako reda radi, procuri kako bi je zadržala "u kuloarima". Uz njezinu trudnoću, na tapeti je i brak - pjevačica će s Ladišićem do kraja godine navodno i kod matičara.

M.A.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara