Ivana Ergić za Index: Izdržat ću mjesec dana bez dečka

NAJLJEPŠA Hrvatica Ivana Ergić krajem tjedna napušta domovinu te odlazi u Poljsku gdje će se punih mjesec dana pripremati za glamurozni izbor najljepše djevojke na svijetu.

"U Varšavu idem u petak, putujem sama. Moram priznati kako od izbora ništa ne očekujem, osim dobre zabave i odmora. Jedva čekam da krenem na put." - kazala je u razgovoru za Index aktualna Miss Hrvatske.

"Do ponedjeljka ćemo biti u hotelu pokraj aerodroma u Varšavi, a kada se svi okupimo krećemo na turneju po Poljskoj. Očekuje nas razgledavanje, snimanje video razglednica, druženje i zabavni dio izbora. Međutim, od 21. rujna počinju prave pripreme, koreografije i ostalo, te 30. rujna samo natjecanje." - "izrecitirala" je itinerer Ivana.

Kako na natjecanje za izbor Miss Svijeta vjerojatno ne treba ponijeti previše vlastite odjeće, jer djevojke će sve potrebno dobiti u Varšavi, zanimalo nas je nosi li u Ivana u koferu kakvu amajliju.

"Teta mi je dala maramu, da mi donese sreću, tako da ona putuje sa mnom. Vjerojatno će biti još toga." - otkrila je 19-godišnja Vodičanka.

Ivana je dodala kako će se sljedećih mjesec dana isključivo družiti s najljepšim djevojkama na svijetu, te da je neće posjetiti ni dečko ni roditelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dečko mi živi u Zagrebu, a ja u Vodicama, tako da smo naviknuti biti razdvojeni, vjerujem kako ćemo izdržati tih mjesec dana. Roditelji također neće dolaziti, a nisam sigurna jesu li posjete dozvoljene." - kazala je.

Mlada ljepotica je razgovarala s našim bivšim misicama koje su prošle kroz ono što je očekuje, no savjeti joj nisu bili potrebni.

"Niti jednoj nije bilo naporno, kažu kako su se odlično zabavljale, nisu imale nikakvih problema. Što se tiče treme mislim da je neću imati, štoviše jedva čekam da izbor počne." - tvrdi najljepša Hrvatica.

Nakon avanture u Poljskoj, Ivana će se preseliti u Zagreb, jer je na Filozofskom fakultetu upisala kroatistiku, tako da će morati posvetiti studiju.

S.H.
Foto: D.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara