Ivana Kindl najavljuje mega gospel koncert

INDEXOVA blogerica Ivana Kindl nakon godinu dana priprema 26. ožujka u kazalištu Komedija održati veliki gospel koncert uz koju će nastupiti mladi pjevači iz škole pjevanja Kubus koji će se predstaviti raznim a capella izvedbama i solističkim brojevima.

"Ovim ću koncertom ostvariti svoj veliki san. Mladi pjevači i ja svoje glasove brusimo kod profesorice Mirele Brnetić, a za nastup smo pripremili suvremeni i tradicionalni gospel dok su neki songovi iz filmova Sister's Act, The Preachers Wife i The Fighting Temptations", rekla je Ivana koju će na sceni, osim mladih pjevača, pratiti njezin bend u kojem sviraju sjajni mladi glazbenici.

Tako će na bubnjevima svoje sposobnosti pokazati Milo Stavros, bas će svirati Alen Križaj, gitaru Vlado Mirčeta, hammond Viktor Lipić, klavijature Mato Matošević i sax Jakša Kriletić Jordes.

"Trest će se Komedija od gospel energije"

Za vizualni dojam biti će zadužen fantastični Tomislav Brđanović, a kao posebni gosti večeri nastupiti će četvorka koju čine Josipa Lisac, Valerija Nikolovska, Ervin Baučić, Mario Huljev te zbor Izvor.

"Pjesme već sad na probama zvuče odlično, većina ih je pokretačkih i progresivnih - trest će se Komedija od gospel energije", naglasila je Ivana Kindl čiji će gospel koncert 26. ožujka ove godine u točno 20 sati izravno prenositi HRT plus i Hrvatski radio 2. program, a snimati HRT.

L.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara