Ivana Kindl: Porin je degradirao Ninu i Vannu!

PJEVAČICA Ivana Kindl, koja je nedavno pobijedila u showu Zvijezde pjevaju, na svom se blogu osvrnula na ovogodišnju dodjelu diskografskih nagrada Porin za koji kaže kako "degradira pojedine pjevače poput Nine Badrić, jer su strpani u kategoriju koja stilski ne odgovara njihovoj glazbi ili su autori njihovih pjesama iz Beograda".

"Moram priznati da sam iznenađena bila kad sam čitala knjižicu s nominiranima. Naime, Nina Badrić i Vanna nisu bile nominirane ove godine, jer su autori njihovih pjesama iz Beograda, a smatram da Ninina pjesma 'Da se opet tebi vratim' zaslužuje Porina. Kad je Nina bila gošća u Zvijezdama potegla sam raspravu o tome i nije mi jasno kamo to sve ide. Zaboravlja se da je najvažnija pjesma, odakle potječe autor pjesme zar je to važno?", pitala se Ivana koja se prisjeća kako je 2001. godine pjesma "Godinama" od Ivane Banfić i Dine Merlina dobila Porina za Hit godine "samo zato jer je autor Merlin".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bile su mi slatke poruke Nine Badrić koja je zdušno navijala za nas u Zvijezdama pjevaju"

"Kad već pišem o Nini, moram vam reći da je ona zdušno navijala za nas u Zvijezdama, slatka mi je bila njena poruka koju mi je slala za vrijeme finala u kojoj je rekla kak prvi put ovako za nekoga glasa k'o luda i ako ne pobijedimo neka sve ode k vragu. Lijepo je kad osjetiš potporu kolega a puno njih se javilo", još se jednom Ivana sjetila natjecanja "Zvijezde pjevaju" kad se borila do zadnjeg tona ne bi li svog "učenika" Nikšu Kušelja dovela do kraja showa i priuštila mu pobjedničko postolje za koje je velikim dijelom, svojim trudom i radom, Nikša sam zaslužan.

L.V.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara