Ivana Kindl snimila spot o sponzorušama

Ivana Kindl snimila spot o sponzorušama

PROŠLU subotu u pothodniku Utrina započeto je snimanje video broja, trećeg singla "Ja nisam kao druge" s debitantskog albuma "Trenutak istine" mlade R&B pjevačice Ivane Kindl, a tema spota su - sponzoruše.

Izazvavši veliku pažnju prolaznika Ivana je vrlo hrabro u oskudnoj odjeći, na prilično niskoj temperaturi, profesionalno slušala upute redateljice Suzane Ćurić, koja je s njom imala prilike surađivala i na prethodnom video broju "Da li znaš".

Pjesma je, kako je i sama Ivana prisutnim novinarima na snimanju video spota rekla, pjesma o sve prisutnijim "sponzorušama" i, s druge strane, dobrim djevojkama. Prema  scenariju  za potrebe spota Ivana je  odglumila četiri različita tipa djevojaka  koje je osmislio mladi stilist Robert Sever.

Tako se tijekom osam sati, koliko je trajalo snimanje spota, Ivana transformirala u četiri tematska stila: "sexy Kindl", "sporty Kindl", "60's Kindl" i "Kindl kao Kindl". Osim interesantne, raznolike kostimografije pjevačice u spotu su se pojavili i plesači hip – hop, R&B i brake plesne grupe "Atomic Dance Factory" obradivši temu pjesme u tri atraktivne i zahtjevne koreografije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za postizanjem urbane, "street" atmosfere angažirane su i Ivanine prijateljice, a veliku pozornost na snimanju privukao je američki rapper i MC Mainflow iz grupe MOOD koji se ovih dana nalazi u Hrvatskoj gdje je nastupao u par zagrebačkih klubova i gostovao na nekoliko radio postaja.

Nakon medijske promocije, najvjerojatnije posljednjeg videa s albuma "Trenutak istine", Ivana bi se na jesen trebala povući u studio gdje će započeti sa snimanjem svog drugog albuma na kojem će, za razliku od prvoga, sudjelovati i kao autor.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara