Ivana Mišerić pozirala na plaži u prozirnom grudnjaku

Ivana Mišerić pozirala na plaži u prozirnom grudnjaku
Foto: Instagram

S OBZIROM na to da je siječanj, radijska i televizijska voditeljica Ivana Mišerić iznenadila je svoje pratitelje na Instagramu fotografijom u kupaćem kostimu.

Krajem prošle godine bila je na Maldivima s novim dečkom, osnivačem Bellabeata Sandrom Murom, a čini se da joj je ostalo još fotki koje nije objavila. Među njima je i ova na kojoj lijepa plavuša pozira u prozirnom grudnjaku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ovo može proći s nekim lifestyle citatom. Ali neće. Priča o lijepom Listu. 🍂🍃 Ima tih ljudi koji duboko vjeruju u ono što stvaraju, ne poznajem ih puno, a ima ih... Volim ih slušati kako pričaju o svojoj strasti i viziji jer je uvjerenje toliko jako da se u tom trenutku osjećam kao dio njihovog svemira. Vjerujem im. Pitala sam ga - zašto mi ne daš da svojim ženama predstavim tvoju viziju, tvoj heartbeat. Kaže mi...Jer to radiš zbog mene. Da. Radim to zbog njega. Najiskrenije. Bit Bellabeata mogu najviše doživjeti kroz njegovu priču, nagon i misiju koju živi. Opet ako ćemo otvoreno, da je ova stvarčica bez veze, nema te ljubavi koja bi me natjerala da govorim o njoj. Volim pametnu tehnologiju. Volim nakit. I volim podijeliti nešto dobro s vama. Oko vrata imam 'čuvar', alarm, motivator da brinemo o zdravlju i idemo prema najboljoj verziji sebe. ...čarolija je upravo U njemu, ono što se ne vidi je srce 🖤 Chakre. To je bit. 🦋💙 @bellabeat . . . #bellabeat #bellabeatleaf #leafchakra #wellness #mindbodysoul #smartjewelry #health #healthlife #jewelry #goalsetting #healthtracker #beat #takecareofyourself #activitytracker #lifebalance

Objavu dijeli Ivana Miseric (@ivana_miseric)

Ovog puta dobila je niz komplimenata, a i da nije brzo bi ona to riješila.

Naime, prije nekoliko mjeseci odlučila je jednom zauvijek začepiti usta svima koji je pitaju o njenom dekolteu.

"#pametnopitanje ....zašto si sise ostavila doma? Hm. Pa zato što mi nisu stale u auto dok sam se pakirala za godišnji. Nisam nikada gledala grudi kao mjerilo za dobru ženu, možda zato što ih nikada nisam imala. Ono što znam je da kad ću htjeti veće ću si ih kupiti, meni je dobro s ovima koje (ne)imam", napisala je pored selfieja s plaže.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivana Miseric (@ivana_miseric)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara