Ivana o Feminem: Tamo ima previše šašavih malih plavušica!

IAKO su sve članice grupe Feminem, pa tako i farmerica Ivana Marić, sve do sad tvrdile da su se rastale u dobrim odnosima,  priča koju je Ivana povjerila prijateljici Jeleni svjedoči o suprotnom. Medijskim kuloarima kružile su priče da je razlazu kumovala žestoka svađa, te da su djevojke jedne drugu počastile i pokojom grubom riječi, što su tri pjevačice sve uredno porekle. Istina danas, sa seoske perspektive, izgleda pak potpuno drugačije. Ivani je navodno smetalo što su plavušice iz Feminema nedovoljno ambiciozne za njezine "parametre". "Ja se osjećam kao lider. Falilo mi je pozornosti. Ta grupa ipak nije bila dovoljna za moje parametre!", izjasnila se, dodajući kako je u Feminemu bilo previše "malih šašavih plavušica" za njezin ukus 

Kako se showu bliži kraj Farmeri sve više vremena posvećuju pretresanju minulih vremena Farme i analiziranju pojedinih događaja i situacija s određenom dozom pristojnosti i s minimumom zlobnih komentara. Svizac je priznao kako je tjednima osjećao grižnju savjesti nakon dvoboja s Lupinom, jer se smatrao odgovornim zbog diskvalifikacije Stipe Drviša, a Dvina je uspjela izustiti kako joj ne smeta što produkcija nije zabranila dogovaranje (kao što je to primjerice slučaj u Big Brotheru), jer smatra da je spletkama show dobio na težini i zanimljivosti.

Dok Svisca muče povremeni napadi grižnje savjesti, Ivana  polako počinje paničariti zbog ovotjednog dvoboja - svjesna je da ako se u Areni nađe s Dvinom, da protiv disciplinirane (i ambiciozne) karatistice nema previše šansi za pobjedu. "Ona je nekad mogla dići sto kila", jadala se Jeleni, koja ju je pak uvjeravala da povoda za paniku nema, te da "ne bi ona (Jelena) Rafu za slugu izabrala tek tako". Naime, kreposni Rafo i Jelena su se, barem prema tvrdnjama mlade Riječanke, dogovorili kako će Jelena za slugu izabrati Rafu i Dvinu upravo zato da bi ostali farmeri dobili priliku šibicu dodijeliti spletkarošici Dvini - jer Rafi je sigurno nitko od farmera ne bi dao. Usput joj je objasnila i neke tehnike u igri izdržljivosti uvjeravajući je kako Dvina nije nepobjediva podigavši joj tako moral, dok je Ivana obećala da će se iskreno boriti ako dospije u Arenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je sve do nedavno Jelena Urukalo, trenutna Gazdarica Farme, kukala i zapomagala što je Svizac "neće ni pogledati", izgleda da se Jelenino uporno uvlačenje Sviscu pod kožu i u krevet konačno isplatilo. Alen je popustio pod šarmom talentirane i uporne Riječanke i završio u manekenkinom naručju. Jelena je igru spremno prihvatila i Svisca pošteno ispipali i pomazila nakon čega je ovaj, zadovoljan sam sobom, ustao i otišao dalje za svojim poslom.

Više video zapisa s Farme pogledajte na Video Indexu!

V.V.
Foto: Nova TV

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara