Ivana Plechinger: Mogli smo danas svi biti na sprovodu umjesto da vam ovo pričam

Ivana Plechinger: Mogli smo danas svi biti na sprovodu umjesto da vam ovo pričam
Screenshot: YouTube

NAKON što je sin Ivane Plechinger doživio tešku nesreću u kojoj je imao sreće što je ostao živ, njegova majka snimila je YouTube video u kojem je objasnila zbog čega smatra da je to bila sreća, a ne nesreća.

"To je moglo završiti tako da smo danas mogli svi biti na sprovodu, umjesto da ja vama pričam ovo što vam pričam, a završilo je tako da je Jan išao hitno na operaciju. Nije bio ni jedan trenutak u životnoj opasnosti", počela je svoju ispovijest glazbenica i voditeljica.

Dodala je kako su oni bili na vjenčanju kad je od sina dobila poziv mobitelom. Kaže kako je na putu do bolnice zahvaljivala bogu što je Jan ostao živ. Dan kasnije probudila se i samo razmišljala o tome koliko su bili sretni jer im je dijete ostalo živo.

Dok joj se sin oporavlja od nesreće koja je mogla završiti kobno, Ivana je pozitivna. "Važno je samo kako reagiraš na ono što ti se događa, ne to što ti se događa", govori 44-godišnja voditeljica koju je domaća publika zavoljela kad je vodila Huga.

Na kraju je zahvalila svima na pozitivnoj energiji i na svakoj lijepoj poruci te poručila da je "dobro uvijek ispred svih nas".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara