Ivana Vida: Svašta sam operirala, kosa mi je prirodno smeđa, a dadilju nemamo

Ivana Vida: Svašta sam operirala, kosa mi je prirodno smeđa, a dadilju nemamo
Foto: Instagram

IVANA VIDA na InstaStoryju odgovarala je na brojna pitanja koja su joj postavljali fanovi, a otkrila je, između ostalog, da je operirala svašta te da je život podredila svojim dečkima.

"Podredila sam svoj život svojim dečkima, svakim danom se trudim biti dobra supruga i majka", jedan je od prvih odgovora zgodne Metkovke. Otkrila je i da je završila srednju farmaceutsku školu u Mostaru te da govori ruski i engleski.

Na pitanje ima li kućnu pomoćnicu, rekla je: "Ja nemam, ali Domagoj ima - mene." Priznala je i da joj je najteži trenutak bio kad je za drugi rođendan sina Davida završila u bolnici.

Osim toga, otkrila je i da joj je prirodna boja kose smeđe, ali i da je operirala "svašta". Liniju, kaže, održava treningom, s obzirom na to da se "ne može pohvaliti genetikom".

U Domagoja se zaljubila kad joj je bilo 19 godina, a udala prošle godine, s 23. Kao svoju najlošiju osobinu istaknula je tvrdoglavost, a pokazala je i velikodušnost.

"Tko su oni?", odvratila je na pitanje što misli o hejterima. U moru pozitivnih poruka dobila je tek jednu negativnu, a neki joj nisu postavljali pitanja već su joj samo htjeli udijeliti pokoji kompliment.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara