Ivanišević se ženi

GORAN IVANIŠEVIĆ, hrvatski tenisač, stalno je izjavljivao kako će se oženiti kad osvoji Wimbledon. Wimbledon je osvojio 2001. godine, a ove će godine prirediti i vjenčanje.

Poznata hrvatska manekenka Tatjana Dragović trudna je i bebu očekuje u svibnju ove godine. No, prije toga Goran i Tanja pripremit će tajno vjenčanje. Vjenčanje će se najvjerojatnije održati u Splitu, a pozvani će biti samo najuži krug prijatelja i robdbine kako bi sve ostalo u što većoj tajnosti.

Goran je bio u dugoj vezi s Danijelom Mihalić, no njoj je bilo predugo čekati dok Goran osvoji Wimbledon, tako da se udala za poznatog nogometnog trenera Nenada Gračana s kojim ima dvoje djece.

O njegovim vezama i djevojkama svašta se pisalo.

Tijekom Wimbledona novinari su salijetali Gorana, pa su ga tako vidjeli u društvu jedne plavuše. Odmah su bila postavljana pitanja o nepoznatoj djevojci, te je li ljubav između Tanje i Gorana pukla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi put uhvatili su ga kako pleše s nekom tamnokosom ljepoticom, za koju se pretpostavljalo da je Luciana Morad, manekenka poznata po vezi s Mickom Jaggerom.

Nakon što je osvojio Wimbledon, na fešti u diskoteci Faces pripisivala mu se veza s Ninom Badrić, no on je opovrgnuo na taj način da se s Tanjom i "Veselkom" uputio na jedrenje.

Tanja je bila uz njega dok je bio operiran, njegovala ga i brinula se za njega, a svoju je karijeru zapustila.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara