Ivanka Trump se u Koreji naslikavala s olimpijskom medaljom, američki skijaš je pokopao

Ivanka Trump se u Koreji naslikavala s olimpijskom medaljom, američki skijaš je pokopao

Foto: Twitter/Instagram

IVANKA TRUMP se nedavno pojavila na Olimpijskim igrama kao izaslanica svog oca, no nekim sportašima se to baš i nije svidjelo.

Američki skijaš Gus Kenworthy objavio je na Twitteru fotografiju američkog tima na ceremoniji zatvaranja Olimpijskih igara, a pri tome nije propustio podbosti kćer predsjednika SAD-a.

"Jako sam ponosan na sve ove ljude. Svi prisutni su se teško naradili da doguraju do Olimpijskih igara i dobiju priliku prisustvovati ovoj ceremoniji. Dobro, svi osim Ivanke. Što ona uopće radi ovdje?" zapitao se u komentaru.

Američki olimpijac u Koreji zatvorio farmu pasa i postao heroj ljubitelja životinja diljem svijeta

S njim su se složili i mnogi drugi Amerikanci.

"Ivanku Trump nitko nije izabrao da bude izaslanica. Ona nema pravo govoriti u moje ime. Ivanka, idi i bavi se svojim poslom", poručila joj je jedna korisnica Twittera.

"Draga Ivanka, pred cijelim svijetom se sramotiš ovom fotografijom. Nikad u životu nisi osvojila medalju u nekom sportu, a kamoli olimpijsku. To što predstavljaš SAD ne znači da je ovo snimanje za tvoju web stranicu", složila se druga.

"Ovo baš ima smisla. Pošaljimo osobu koja nikad u životu nije ni za što morala raditi da predvodi delegaciju ljudi koji su proveli svaku minutu svog života boreći se za prilike koje su zaslužili", bio je još jedan komentar.

Ivanka je u Južnu Koreju doputovala kako bi predvodila američku delegaciju na ceremoniji zatvaranja, a susrela se i s njihovim predsjednikom Moon Jae-inom.

"Bila mi je čast i privilegija da posjetim naše saveznike u Južnoj Koreji i proslavimo sve što smo postigli u kulturi, društvenoj ekonomiji i, naravno, u sportu", prenosi The Independent njenu izjavu.  

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara