Ivica Todorić dobio unuka i odmah se pohvalio na blogu (a mali se ne zove ni Ivica ni Ante)

Ivica Todorić dobio unuka i odmah se pohvalio na blogu (a mali se ne zove ni Ivica ni Ante)

Foto: Instagram/FAH/ivicatodoric.hr

IVAN TODORIĆ i njegova djevojka Milica Mihajlović danas su dobili svoje prvo dijete, a djed Ivica Todorić odmah se pohvalio na svom blogu tekstom pod naslovom "Danas sam najsretniji čovjek na svijetu".

"Sreća koja se ne može opisati riječima, ali koja jednostavno traži da se podijeli sa svima. A danas je takav dan. Rodio se još jedan Todorić, mali Vid! Sve na ovom svijetu mogu mi oduzeti, mogu me ponižavati i progoniti, ali najveću vrijednost nikada nisu i neće moći - moju obitelj. I za nju se nikada neću prestati boriti", napisao je Todorić u najkraćem postu dosad.

Milica je u srpnju u Dubrovniku prvi put pokazala trudnički trbuščić. Milica i Ivan upoznali su se jednom prilikom u New Yorku 2009., a vrlo brzo, nakon samo šest mjeseci romanse, ona je stigla u Zagreb i upoznala obitelj Todorić. Ivan i Milica trenutno se nalaze u Švicarskoj, gdje je ona i rodila.

>>>Ovako je govorila Milica Mihajlović: "Pametnija sam, poštenija, imam više stila i jako sam cool"<<<

Ivanova odvjetnica nedavno je jednom izjavom potaknula sumnje da se par u tajnosti i vjenčao, no za to još nema potvrde.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Ivicu Todorića, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Ivica Todorić.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara