Ivo Josipović posudio glas za "Priču o igračkama 3"

Tekst: I.M.
Foto: Goran Šebelić/Cropix

MEĐU onima koji su svoje glasove posudili likovima u najnovijem, dugoočekivanom trećem nastavku "Priče o igračkama", i hrvatski je predsjednik Ivo Josipović, koji je u svom pretrpanom rasporedu pronašao vremena i za malo zabave - sinkronizaciju. Snimanje je, posebno za ovu prigodu, obavljeno u Predsjedničkim dvorima na Pantovčaku, a iz Continental Filma zasad ne žele otkriti kome je Josipović posudio svoj glas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zasad je tek poznato da se predsjednik pojavljuje u sklopu kraćeg animiranog filma "Noć i Dan", koji prethodi "Priči o igračkama 3". Iskre frcaju kada Dan, sunčani momak, susretne Noć, stranca mračnog raspoloženja. Noć i Dan se u početku boje i sumnjičavi su jedno prema drugome te loše započnu svoj odnos. No, kako otkrivaju jedinstvene kvalitete onog drugog  i shvaćaju kako svaki nudi različiti prozor u isti svijet, prijateljstvo im obojici pomaže pri stjecanju nove perspektive.

Uz predsjednika Josipovića glasove omiljenim junacima u "Priči o igračkama 3" posudili su i Krešimir Mikić te Ranko Zidarić (kao Woody i Buzz Svjetlosni), Ljubomir Kerekeš, Pjer Meničanin, Nenad Cvjetko, Jelena Miholjević, Ksenija Marinković, Sven Medvešek te Janko i Jelena Popović Volarić (kao Ken i Barbie). Hrvatski prepjev pjesme "Ja sam tvoj prijatelj" izvodi Massimo Savić pod redateljskom palicom Nikše Bratoša. Film, koji u američkim kinima obara rekorde, u Hrvatskoj će se moći pogledati od 8. srpnja.
 
Woody i Buzz su se već pomirili s činjenicom da će njihov vlasnik Andy jednog dana odrasti, ali ostalo je pitanje što će biti kad taj dan zaista dođe? U trećem nastavku popularnog animiranog filma, Andy se priprema za odlazak na fakultet ostavljajući svoje vjerne igračke u brizi zbog nesigurne budućnosti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara