Iz šale tražio gole fotke kad je naručivao pizzu, dobio odgovor kojem se smijao pet minuta

Iz šale tražio gole fotke kad je naručivao pizzu, dobio odgovor kojem se smijao pet minuta
Foto: Reddit

TIP koji je od Pizza Huta u svojoj narudžbi zatražio "gole fotke" dobio je odgovor kojem se ni najmanje nije nadao.

24-godišnji Tyler Torrey, iz Sewarda na Aljasci, krajem svibnja bio je u hotelu i odlučio naručiti pizzu iz lokalnog Pizza Huta. Čisto iz fore, u "uputama za dostavu" online napisao je neka mu pošalju gole fotografije, samo da vidi hoće li dobiti odgovor. 

I dobio ga je. Uz pizzu koju je naručio dobio je i jednu bez umaka, sira i priloga - golu pizzu. Član osoblja Pizza Huta uz poruku u kutiji dodao je i smajlić.

When you put “send nudes” in the Pizza Hut delivery instructions... from r/funny

"Dostavljač nije rekao ništa, a nisam ni ja. Nisam očekivao da će se išta dogoditi kad sam napisao da pošalju gole fotke. Mislio sam da će se osoba koja će to čitati u najboljem slučaju nasmijati, a u najgorem uvrijediti", rekao je za Unilad.

>>Zaposlenica Pizza Huta dobila otkaz zbog vica na kutiji:"Što je zajedničko ginekologu i dostavljaču pizze?"<<

"Zadnje što sam očekivao je da će Pizza Hut moju šalu odvesti korak dalje. Nikad nisam pisao ništa smiješno u uputama. Smijao sam se dobrih pet minuta", dodao je. 

"Tijesto je bilo besplatno i zapravo sam ga pojeo pola. Mislio sam da će mi naplatiti dvije pizze, ali nisu", zaključio je mladić koji je priču podijelio i na Redditu gdje je postala hit.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara