Izabel i Mateo Kovačić pomažu djeci s poteškoćama u razvoju

Izabel i Mateo Kovačić pomažu djeci s poteškoćama u razvoju
Foto: Instagram

IZABEL i Mateo Kovačić pokazali su da uživajući u svojoj sreći i uspjehu nisu zaboravili na one manje sretne. 

Njih su dvoje osnovali zakladu kroz koju pomažu djeci s poteškoćama u razvoju. 

Izabel je sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelila fotku na kojoj njih dvoje poziraju s djecom ispred nogometnog gola, a uz nju je objasnila čime se njihova zaklada točno bavi i kome pomažu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ponosni smo i sretni što se Senzorno Integracijski Laboratorij (SILAB) bliži godini dana djelovanja. U ovih godinu dana program koji se provodi putem senzorne integracije, fizioterapije i radne terapije pomogao je djeci s oštećenjem sluha, poremećajem govora, poremećajem u ponašanju, Downovim sindromom, autizmom, ADHD poremećajem i ostalim disfunkcijama u psihomotornom razvoju. Habilitacijska Udruga za djecu s teškoćama u razvoju, kojem je Zaklada Mateo Kovačić ponosni donator, svakako dana djelovanja pobjeđuje. Dan za danom stručni tim habilitacijskog centra koji se sastoji od fizioterapeuta i radnih terapeuta sa verificiranim međunarodnim tečajevima zajedno sa korisnicima pobjeđuje u najtežoj utakmici – borbi za bolje sutra. Svaka čast svima, vaš trud može biti motiv nama ostalima, a Zaklada Mateo Kovačić će vas vjerno pratiti u budućnosti. @s_i_l_a_b ••• We are proud and happy that we are getting closer to SILAB's first anniversary. In the year behind us, day after day therapists with international diplomas are helping children with hearing impairment, speech disorder, behavioral disturbances, Down syndrom, autism, ADHD disorder and other psyhomotoric development dysfunctions. Every day, all of them together, work hard to earn a new win. Mateo Kovačić Foundation is honored to help them in this never ending game and will continue to do so in the future. You are making us proud.

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

"Ponosni smo i sretni što se Senzorno Integracijskom Laboratoriju (SILAB) bliži godini dana djelovanja. U ovih godinu dana program koji se provodi putem senzorne integracije, fizioterapije i radne terapije pomogao je djeci s oštećenjem sluha, poremećajem govora, poremećajem u ponašanju, Downovim sindromom, autizmom, ADHD poremećajem i ostalim disfunkcijama u psihomotornom razvoju. Habilitacijska Udruga za djecu s teškoćama u razvoju, kojem je Zaklada Mateo Kovačić ponosni donator, svakoga dana djelovanja pobjeđuje. Dan za danom stručni tim habilitacijskog centra koji se sastoji od fizioterapeuta i radnih terapeuta s verificiranim međunarodnim tečajevima zajedno s korisnicima pobjeđuje u najtežoj utakmici – borbi za bolje sutra. Svaka čast svima, vaš trud može biti motiv nama ostalima, a Zaklada Mateo Kovačić će vas vjerno pratiti u budućnosti", napisala je ona. 

Fotka je u manje od 24 sata zaradila više od 51 tisuće lajkova, a pratitelji su u komentarima izrazili oduševljenje ovakvim potezom. 

"Bravo Kovačići", "Svaka vam čast", "Bravo, predivni ste i plemeniti, srce veliko ko kuća", samo su neki od komentara. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara