Izašao prvi trailer za nove epizode Beverly Hillsa 19 godina nakon kraja serije

Izašao prvi trailer za nove epizode Beverly Hillsa 19 godina nakon kraja serije
Screenshot: Youtube

19 GODINA od kraja serije snimaju se novi nastavci Beverly Hillsa. Nakon što su nedavno podgrijali nestrpljenje fanova snimkom ponovnog okupljanja ekipe jedne od najpopularnijih serija devedesetih, sad je objavljen i prvi službeni trailer za nove nastavke. 

U najavi vidimo kako omiljenim likovima počinje dan. U pozadini čujemo melodiju iz uvodne špice serije koja će u mnogim gledateljima vjerojatno pobuditi nostalgiju. 

Brandon se budi uz zvuke alarma, Brenda meditira u dvorištu, Kelly sređuje frizuru, Steve uskače u sportski auto, Donna sprema doručak, David bira kravatu, a Andrea žuri na posao. Ipak, upadljivo nedostaje jedan od glavnih likova, mnogima omiljeni Dylan, s obzirom na to da je glumac Luke Perry koji ga je utjelovio preminuo u ožujku ove godine.

Premijera serije najavljena je za 7. kolovoza, a kako javljaju iz Foxa, epizode će biti inspirirane pravim životima glumaca. Naime, oni bi u novim nastavcima trebali glumiti razrađene verzije samih sebe, a radnja će biti bazirana na njihovim stvarnim životima i odnosima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara