Izazovni bikini i tetovirani frajer: Nova sreća za Jennifer Aniston

BIVŠA supruga holivudskog ljepotana Brada Pitta, Jennifer Aniston, pronašla je novu ljubav, a tabloidske priče potvrdile su i nove fotografije zaljubljenog para. Glumica ovih dana boravi u Miamiju gdje snima novi film "Marley & Me", a nekoliko dana pauze provela je u društvu devet godina mlađeg glazbenika Johna Mayera s kojim se sunčala na terasi luksuznog hotela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odjevena u izazovni bijeli bikini, 39-godišnja se glumica mazila s tetoviranim glazbenikom, a viđeni su i na intimnom ručku u Genuine Food & Drink restoranu. "Jennifer je preko ušiju zaljubljena u Johna, a razlika od devet godina uopće joj ne smeta. Svoje je osjećaje prema Johnu priznala i prijateljima pa to više nije nikakva tajna", tvrdi "izvor".

Nakon romantičnog susreta, John se vratio u New York, a Jennifer je nastavila snimanje filma. "Jen ga želi opet vidjeti i nada se da će je opet posjetiti. Ovo definitivno nije bio jednokratni izlazak", dodao je izvor. John je do sada hodao s nekoliko holivudskih zvijezda, uključujući Jessicu Simpson, Jennifer Love Hewitt i Minku Kelly, dok je Jen nakon razvoda od Brada bila u vezi s glumcem Vinceom Vaughnom, modelom Paulom Sculforom, a u zadnje su je vrijeme povezivali i sa Jasonom Lewisom, Aaronom Eckhartom i Orlandom Bloomom.

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara