Izbačena Jasmina širi teorije zavjere: Voditeljica Ana Mihajlovski dio urote?

NAKON što je glasovima publike izbačena iz Operacije Trijumf, Jasmina Midžić nastavlja sa svojim konstrukcijama o uroti. Prvo je u emisiji uživo izjavila da je Danijel zbog svoje polusestre Marije Šerifović ostao u kući, a zatim da joj je prijetio da će dotičnu pjevačicu "napucati na nju!". Jasmina nakon izlaska s Akademije također smatra da je u glasanju sigurno bilo nekih neregularnosti, što se njoj osim ovog primjera, pokazalo i u nekim drugim situacijama. "Danijel je imao informacije iz vanjskog svijeta. Na generalnoj probi on i Ana Mihajlovski su pričali dva sata. Ne znam točno što su pričali, ali mislim da mu je prenijela nešto, jer se čovjek nakon razgovora s njom potpuno promijenio, te je nekako bio sigurniji u sebe, opušteniji", izjavila je za Blic izbačena studentica.

Jasmina ne optužuje Anu Mihajlovski, ali joj se čini da nešto nije regularno, jer je Danijel, prema njezinim riječima, znao što se događa i ponašao se kao da definitivno ostaje. Danijel nije jedini koji je, smatra Jasmina, imao informacije iz vanjskog svijeta. Izbačena studentica tvrdi kako je saznala informaciju koja potvrđuje neregularnosti. "Meni je rekla jedna studentica da ima informaciju prema kojoj ja vodim, ali će Danijel ipak ostati zato što je on show", rekla je Jasmina koja "ne smije reći odakle joj ta informacija". Osima toga, smatra da svi imaju informacije iz vanjskog svijeta, a sigurna je da će Danijel ostati do kraja. Iako su svi očekivali žustru svađu između nje i Danijela po njenom ulasku u kuću nakon gala večeri, Danijel joj ništa nije rekao. "Svi su očekivali da će me Danijel napasti, ali on se pred kamerama uvijek ponaša kao anđeo", prokomentirala je Jasmina koja je uvjerena da će pobjedu ponijeti Aleksandar Belov, a uopće joj se ne sviđa to što su svi nominirani.

"Što se tiče vraćanja Nikole Paunovića, uvijek smo ga vraćali da bismo pokazali žiriju da vrijedi, a studenti su prošlog puta spasili njega jer su mislili da ja mogu pobijediti Danijela", rekla je Jasmina objašnjavajući dogovaranja oko nominiranja. Iako tvrdi da joj je drago što su profesori spasili Ninu prošle nedjelje, Jasmina priznaje da joj je malo nejasno zašto nisu spasili nju. "Mislila sam da profesori sve gledaju, rad na satu, nikada nisam zakasnila, trudila sam se. Mislila sam da će me profesori spasiti zato što su vidjeli da sam imala problema s ozvučenjem. Iskreno, ne znam zašto me na kraju nisu spasili", rekla je Jasmina i dodala da uopće nije razočarana zbog izlaska.

Z.K.
Foto: Nova TV

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara