Izbačena Rina: Bilo je seksa, a zbog slobodnog ponašanja sam i izletjela!

Izbačena Rina: Bilo je seksa, a zbog slobodnog ponašanja sam i izletjela!

IAKO su prošli tjedan voditelji Big Brothera najavili da će ovaj petak iz Kuće izaći dvoje stanara, to se nije dogodilo vjerojatno zbog iznenadnog (i samovoljnog) izlaska Martine Marie Manojlović. Od sedmero nominiranih, gledatelji su kartu za Hrvatsku dodijelili Rini Dehni. Kad je doznala da upravo ona izlazi, nasmijala se i ravnodušno otišla je po svoj kovčežić, pozdravila se sa stanarima, a poseban je oproštaj imala od Mrkvice.

Ivan L. otpratio ju je do ulaznih vrata, držali su se za ruke i ljubili su se. "Vidimo se?", upitala ga je Rina. "Naravno",uzvratio je Mrkvica i poljubio je. S vrata se još jednom okrenula njemu i dobacila: "Čekat ću te vani". Ova romantična scena joj je možda na trenutak prisjela kad je u studiju vidjela prilog u kojoj "Žutokljunac" otvoreno planira osvetu, a u ispovjedaonici govori: "Ništa ne osjećam prema Rini". No, Riječanka se odmah sabrala i rekla da pretpostavlja zbog čega je to rekao.

"Bolje da sam izašla sad nego za mjesec dana. Čovjek se zbliži, zaljubi..."

"Nedostajat će mi. Viđat ću ga uživo, kad izađe iz Kuće. Možda i bolje da sam izašla sada, nego za mjesec dana... Čovjek se zbliži, zaljubi...", ustvrdila je 25-godišnja vlasnica najdulje kose iz svih hrvatskih Big Brothera. Također je, kaže, bila svjesna da će ona izaći. Dala je naslutiti da je riječ o muškarcu koji nije htio gledati nju u Mrkvičinu zagrljaju. "Osim toga, bila sam prva na tapeti. Možda sam se previše slobodno ponašala", rekla je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je seksa u kući. To nije nešto čega se treba sramiti. Naravno da nitko nije svetac. Svi smo mi ljudi. Manje-više slobodni ljudi", bila je iskrena Rina i dodala da u tajlandskoj Kući ima dosta frustriranih i ljubomornih ljudi. Profesionalna maserka i trbušna plesačica smatra da je njezina najveća mana pred stanarima bila činjenica da je naknadno ušla u kući. "Nisu mi se sviđali samo Lucija i Marko, što se vidjelo. Nije mi pomogla mi moja duga kosa", dodala je u šali. Kao favorita izdvojila je, naravno, Mrkvicu. Ako pobjedu ne odnese on, ona bi je dala Elizabeti jer je "to žena s nevjerojatno energijom".

Gladni i sljedeći tjedan

Možda je Rina pogodila kad će izaći, što je i sama zaključila, jer će se u Kući opet gladovati. Tjedni zadatak nisu uspješno izveli (prodavanje vlastitih proizvoda na tržnici pošlo im je za rukom, ali nedovoljno su novca utržili) pa sljedeći tjedan raspolažu s (mizernih) 495 kuna. Kako bi im se Big Brother smilovao, pripremio im je igru s plesanjem po sklizavom podiju zalivenom šamponom. Veliki Brat podijelio je plesače u dvije grupe - pušače i nepušače. Na kraju su bili izjednačeni pa će bonus od 200 kuna dobiti obje grupe. Jedanaest stanara neće biti sito sljedeći tjedan, ali zasigurno će izdržati zbog istog cilja - 1,260.000 kuna.

E.D.
Foto. RTL

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara