Izbor za Miss svijeta: Naša predstavnica Ivana Vasilj na kladionicama deveta

Tekst: B.M.
Foto: Index,misscontest.blogspot.com

POČELE su oklade vezane uz skorašnji izbor za Miss svijeta. Najveće šanse za pobjedu prema njima ima Miss Portorika, lijepa brineta Jennifer Colon. 21-godišnja ljepotica kao svoje interese navodi umjetnost i klasičnu glazbu. Najveća konkurencija mladoj Jennifer je Miss Meksika, 23-godišnja Perla Beltran.

Zatim slijedi Miss Južne Afrike te po starom običaju Indijka, što i ne iznenađuje s obzirom da egzotične ljepotice koje dolaze iz Indije redovito uzimaju jednu od lenti na ovom izboru. Naša predstavnica na ovogodišnjem izboru, Ivana Vasilj, smjestila se na visoko deveto mjesto. Ova 21-godišnja rasna plavuša inače je i Miss dijaspore, naime, djetinjstvo je provela u Njemačkoj.

Naš žiri je osvojila jednostavnošću i neposrednošću, pa je osim titule najljepše uzela i titulu Miss simpatičnosti. Ivana je u dugogodišnjoj vezi koju je više puta komentirala kao skladnu i sretnu. I začudo, ove ljepotice nema na naslovnicama tabloida, niti je postala akterica skandala, ona jednostavno, tiho i samozatajno nosi svoju titulu, a prema ovim statistikama, izgledno je da bi se iz Johannesburga mogla vratiti s lentom. Hoće li tako biti, saznat ćemo 12. prosinca kada će se održati izbor za najljepšu ženu svijeta.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara