Izbornik njemačke nogometne reprezentacije Joachim Löw: Nisam gay i ne nosim tupe!

Izbornik njemačke nogometne reprezentacije Joachim Löw: Nisam gay i ne nosim tupe!

Foto: AFP

Izbornik njemačke nogometne reprezentacije Joachim Löw dao je vrlo privatan intervju novinarki Welta, u kojem je govorio ponajmanje o nogometu. Izbornika prati glas da je pritajeni homoseksualac, te da je njegova uvijek savršena i identična frizura zapravo – perika.

"Da, čuo sam glasine o mom homoseksualizmu. Što bih vam uopće o njima mogao reći? Kao i onima o tupeu. Naravno da niti to nije točno. Pitajte moju suprugu", rekao je Löw.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedavno emitiranoj epizodi popularne njemačke televizijske serije "Tatort" ili "Mjesto zločina", dva su junaka zbijala šale na račun njemačke nogometne reprezentacije: "Znate li da je polovica njemačke reprezentacije pederska, uključujući stručni stožer", rečenica je iz serije koja je razgnjevila sportskog direktora reprezentacije Olivera Bierhoffa. Podjednako je sada reagirao i Löw.

"Mislim da je štetno i otužno što se važnost nacionalne momčadi zlorabi za potrebe nečijeg kvazihumora. Ta rečenica, istina je, nema baš nikakva značaja. Ali ja na nju gledam kao napad na moju obitelj, a moja je obitelj njemačka nogometne reprezentacija. Zato je i mene osobito zasmetala", izjavio je izbornik.

Na ponovno pitanje Weltove reporterke o tupeu, izbornik je kazao: "Glupost. U ovoj profesiji čovjek je izložen golemoj količini gluposti. Eto, uvjerite se sami. No, povucite me za kosu", izazvao je Löw novinarku. Reporterka je čitateljima otkrila da se na to odvažila: "Učinilo mi se da je kosa prava", konstatirala je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara