Izdala je štikla na putu do Staze slavnih: Javier Bardem spriječio pad Penelope Cruz

Foto: JLP

DA NIJE bilo njenog šarmantnog supruga Javiera Bardema, za kojeg se pridržavala ispod ruke, glumica Penelope Cruz pala bi jučer prilikom svog dolaska na predstavljanje zvijezde koju je dobila na Stazi slavnih. Lijepa glumica je, naime, izvrnula nogu u Louboutin cipelama vrtoglavo visokih potpetica. Penelope je uoči predstavljanja novog nastavka "Pirata s Kariba", u kojem glumi uz Johnnyja Deppa, dobila na Stazi slavnih zvijezdu broj 2.436, a prva je španjolska glumica kojoj je pripala ta čast.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz 36-godišnju Penelope je na ceremoniji, osim njenog supruga, bio i njen kolega Johnny Depp, kojem se ovom prilikom lijepa Španjolka javno zahvalila što ju je naučio engleski: "Kad sam 1994. godine po prvi put došla u Los Angeles, nisam govorila engleski. Znala sam izgovoriti svega dvije rečenice: `Kako si?` i `Želim raditi s Johnnyjem Deppom`. U posljednjih 10 godina sam dvaput surađivala s njim i to je poboljšalo moj engleski pa sad znam kako reći: `Želim opet raditi s Johnnyjem Deppom`. Johnny, hvala ti na prijateljstvu i na tvom talentu, velika si inspiracija mnogima od nas".

Oskarovka se zahvalila i svojoj obitelji, roditeljima, suprugu te novorođenom sinu koji je "svakodnevno usrećuje". Za kraj je kazala: "Svaki put kad pogledam u ovu zvijezdu vidjet ću imena svih onih ljudi koji su pomogli u tome da mnogi moji snovi postanu stvarnost".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara