Izmislila je da ima rak i prikupila 124 tisuće kuna za luksuzno vjenčanje

Izmislila je da ima rak i prikupila 124 tisuće kuna za luksuzno vjenčanje
Foto: Instagram

CARLA LOUISE EVANS uspjela je prevariti ljude pričom da boluje od raka kako bi prikupila novac preko humanitarnih akcija i donacija, piše Mirror. 29-godišnjakinja iz Manchestera lagala je kako trenutno prolazi terminalnu fazi bolesti, a novac koji je prikupila planirala je potrošiti na luksuzno vjenčanje o kojem oduvijek mašta.

Carla nije znala kako doći do novca kojim bi mogla ostvariti svoju želju pa se sjetila kako bi mogla izmisliti priču o bolesti i tuđom milosti skupiti dovoljan iznos da pokrije sve troškove. Prevarom je uspjela prikupiti čak 15 tisuća funti, odnosno nešto više od 124 tisuće kuna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Carla Louise Evans (@carla_louise_16)

Kako bi drugima "potvrdila" da ima rak, djevojka je krivotvorila je potpis liječnika Adama Cartera na prijavnicama poslanim humanitarnoj udruzi za osobe s terminalnim bolestima. Kasnije je priznala da se lažno predstavila te da je sve izmislila, a zaposlenici dobrotvorne organizacije odmah su slučaj prijavili policiji.

"Evans se obratila dobrotvornoj udruzi s tvrdnjama da ima rak i zatajenje jetre. Zapravo, nije imala nijednu od ovih bolesti", izjavio je tužitelj Andrew Gwynne. Carla, inače majka dvoje djece, ranije nije bila osuđivana, a sada se nalazi u pritvoru. Zbog nedjela koje je počinila prijeti joj zatvorska kazna u trajanju od šest mjeseci do tri godine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara