Iznenađenje za fanove: Nakon 14 godina vraća se omiljena ljubavna komedija

Iznenađenje za fanove: Nakon 14 godina vraća se omiljena ljubavna komedija

Screeenshot: YouTube/FAH

KRATKOMETRAŽNI desetminutni nastavak romantične komedije "Love Actually" (Zapravo ljubav) vraća se nakon 14 godina s gotovo cijelom starom postavom glumaca, objavio je u srijedu US Weekly.

Nastavak i ovaj put snima redatelj originalnog filma iz 2003. Richard Curtis u suradnji s Comic Reliefom pod nazivom "Red Nose Day Actually".

Riječ je o desetminutnom specijalu koji će se u Velikoj Britaniji na programu BBC 1 emitirati 24. ožujka, a na NBC-ju 25. ožujka u sklopu kampanje "Red Nose Day Actually", humanitarnog tv-maratona čiji je cilj prikupljanje novca za djecu koja žive u siromaštvu.

"Nikad nisam ni sanjao o tome da ću pisati nastavak filma "Love Actually", no mislim da će biti vrlo zabavno snimiti desetak minuta kako bismo doznali što se dogodilo sa svim njegovim likovima", kazao je Curtis.

U starim ulogama će se pojaviti Hugh Grant, Keira Knightley, Martine McCutcheon, Andrew Lincoln, Liam Neeson, Colin Firth, Lucia Moniz, Bill Nighy, Thomas Brodie-Sangster, Marcus Brigstocke, Olivia Olson i Rowan Atskinson.

S popisa izostaju Emma Thompson, Martin Freeman, Laura Linney, Rodrigo Santoro, Chiwetel Ejiofor i pokojni Alan Rickman koji je preminuo u siječnju 2016.

Snimanje počinje ovaj tjedan.  

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara