J. Lo demantira raspad braka: Dovoljno sam stara i neću dopustiti da propadne!

Tekst: D.M.
Foto: JLP

SEKSI latina Jennifer Lopez priznaje da svojeg supruga obožava te da neće dozvoliti da joj išta naruši ljubavnu idilu koju gaji sa svojim trećim suprugom, Marcom Anthonyjem. Par koji je posljednjih tjedana uživao u idiličnom krstarenju Mediteranom u društvu svojih blizanaca, ovih dana se vratio na posao, a u skladu s tim, J. Lo. već je krenula davati intervjue.

Iako je pjevačku karijeru potisnula u drugi plan, zadnjih godinu dana posvetila je snimanju filma "The Back Up Plan", J. Lo se sa scene definitivno ne planira maknuti. Najavila je nove projekte koji, nadamo se, uključuju mahanje njezinom slavnom stražnjicom, a apropos glasina o raspadu njezinog braka, J. Lo je rekla: "Ovo je moj treći brak. U prijašnjim se brakovima nisam dovoljno trudila, bila sam nezrela i nisam znala bolje. No naučila sam da na vezi treba mnogo raditi. Dovoljno sam stara da ovaj brak neću tako lako pustiti da propadne".

Također, osvrnula se na majčinstvo koje, nikada nije krila, smatra vrhuncem svojeg života i karijere. "Rođenje djece posve mijenja perspektivu bračnog para. Treba vremena da se roditelji snađu i prihvate cjeloživotnu odgovornost za drugo ljudsko biće", kaže, demantirajući glasine da joj u braku više "ne cvjetaju ruže".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara