Jacques Houdek podržao Škoru, fanovi ga napali: "Aj se ti malo tu uguraj"

Jacques Houdek podržao Škoru, fanovi ga napali: "Aj se ti malo tu uguraj"
Foto: Facebook

JACQUES HOUDEK na Facebooku je podržao predsjedničku kandidaturu svog kolege s estrade Miroslava Škore, no ta je objava podijelila mišljenja njegovih fanova.

"Dragi kolega, dok Te slušam kako se s izrazitim poštovanjem odnosiš prema ovome časnome pozivu, koji se tek spremaš osvojiti, osjećam istovremeno ponos i poniznost! Nadasve pametno, odvažno, dostojanstveno, srčano, plemenito i domoljubno. S POKRIĆEM! Čestitam Ti unaprijed - želim ti svaku sreću na ovome putu koji si odabrao; neka je zdravlja i Božjega blagoslova", napisao je Jacques.

"Ne sumnjam u potpuni uspjeh i iskreno stojim uz Tebe! Bit ću najgorljiviji navijač i podrška! Presretan sam da si odlučio učiniti dobro za našu Hrvatsku i za sve nas - ispisao si neke od najljepših stihova, a sada ćeš svojim djelovanjem, siguran sam i čvrsto vjerujem u to, ispisati novu hrvatsku povijest! HVALA TI!", dodao je.

Dok su se neki složili s Jacquesom, pišući kako "Hrvatskoj zaista treba vođa koji sluša želje i potrebe naroda", drugi nisu skrivali svoje razočaranje, kako idejom Škore za predsjednika, tako ni činjenicom da je Jacques stao uz njega. 

"Aj ti se malo tu uguraj", "pjevač-političar, užas", "ja ću se stvarno sad izrigat", "sreća pa nema šanse", neke su od reakcija.

Inače, Škorina najava kandidature izaziva reakcije otkako je jučer i službeno objavljena. Grdović je tako Škori poručio da se povuče uz utrke jer je Kolinda svjetska zvijezda, dok ga je Šajeta prozvao da ne voli Hrvatsku iskreno.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara