Jacques Houdek: Sigurno više neću ići na dijetu

Foto: HRT

JACQUES HOUDEK tvrdi da mu nije žao što Daria Kinzer ide na Eurosong s pjesmom "Lahore", jer on ne bi tamo želio nastupati s takvom pjesmom. "Meni je osobno najbolje legla pjesma Ante Pecotića za koju sam snimio i spot. Postala je jako popularna i ne mogu vam reći koliko me parova zvalo i reklo da su upravo tu pjesmu odabrali za svoj prvi ples na vjenčanju. Ne bih volio nastupiti na Eurosongu s pjesmom koju pjeva Daria. Mislim da bi na taj način diskreditirao sebe, ipak te tamo čuje širi auditorij. Ako ikad dobijem priliku, volio bih otići na Eurosong s pjesmom koja je moja", izjavio je Jacques u intervjuu za Exkluziv Tatjane Jurić. "Odustao sam od Eurosonga, možda bih nastupio za neku drugu državu", kaže pjevač uz smijeh. "Mislim da sam dovoljno prilika dao nekim ljudima, sad bi to prešlo u neki neukus da se opet idem natjecati", rekao je Jacques.

"Najbolji vic koji sam čuo: 'Jacques je samo jedan, za drugog nema mjesta'"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kaže kako mu je cijela situacija oko Dore i Eurosonga uzrokovala dosta stresa, a za razliku od ljudi koji od stresa ne mogu jesti, kaže kako je kod njega drugačija situacija. "Kod mene je kontra. Moja težina je zapravo jedino što me brine. Mislim se još dugo baviti glazbom i dugo živjeti, ali odlučio sam da na dijetu sigurno neću ići, jer su mi svih ovih godina štetile. Svaka je rezultirala yo-yo efektom", tvrdi Houdek. Ne smetaju ga vicevi o njegovoj težini, a ispričao je i svoj omiljeni. "Najbolji mi je jedan koji sam čuo: 'Jacques je samo jedan, za drugog nema mjesta'", kaže on.

"Svi mi imamo probleme, samo je moj malo očitiji"

Kao dijete bio je prilično iskompleksiran, no kaže da ga nikad nisu ismijavali vršnjaci, jer je bio uvijek omiljen u društvu te je imao dobre prijatelje. "Kad sam pomišljao da moram izaći van među ljude, odmah sam osjećao osudu. To je svakako jedan problem kakvog svatko od nas ima, bilo da je riječ o debljini ili nečemu drugom. Svi ih mi imamo, samo je moj problem malo očitiji", rekao je pjevač. Kaže kako je nedavno otkrio da ne podnosi dobro mliječne proizvode što je jedan od razloga zašto ima problema s kilogramima. "Sada ih u širokom luku izbjegavam", kaže Jacques Houdek.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara