Jacques napao lanjskog pobjednika Eurosonga: "Sram te bilo, prevario si Europu, ali mene nisi"

Jacques napao lanjskog pobjednika Eurosonga: "Sram te bilo, prevario si Europu, ali mene nisi"

Foto: Facebook/YouTube

"YOUTUBE je mislio da će mi se svidjeti izraelska pjesma. Pustio sam je i čula se ta užasna pjesma. Srećom ove godine ne moram ništa slušati", rekao je lanjski pobjednik Eurosonga Salvador Sobral o pjesmi Toy izraelske predstavnice Nette, koju mnogi već sad proglašavaju novom pobjednicom.

Sobral je dodao da su mu ljudi govorili da će se stvari promijeniti nakon njegove pobjede, no on misli da se to neće dogoditi.

Takav njegov stav razbjesnio je Jacquesa Houdeka, koji je Sobralu posvetio dulji status u kojem ga je i tagirao.

"SRAM TE BILO, Salvador Sobral!!! SRAM TE BILO!!! Je li ovo način na koji bi pobjednik Eurosonga trebao govoriti? Pokušavao si se predstaviti kao skroman čovjek, pravi umjetnik, i možda si prevario cijelu Europu, no nisi mene prevario! Da ti kažem nešto, Salvador Sobral, prošle godine kad si propustio sve probe, a tvoja sestra ih je sve odradila za tebe, EBU te trebala diskvalificirati! To je bilo neprofesionalno i nepravedno prema svima nama koji smo bili tamo i radili teški posao", započeo je Jacques.

Dodao je da je tužno što je Sobral bolestan, no u tom slučaju nije trebao na sebe preuzeti težak projekt poput Eurosonga.

"Čak i u svom govoru nakon pobjede bio si neugodan prema svima nama, no sad si puno bezobrazniji nakon što si napao izraelsku predstavnicu Nettu Barzilai i njenu pjesmu, to je suludo! Tako pokroviteljski i neprikladno, neprimjereno gospodinu poput tebe. Trebao bi se ispričati što prije. Nisi samo pobjednik, ti su i domaćin, Eurosong se održava u tvojoj zemlji i zato je ovo ponašanje još gore. Ako mrziš koncept Eurovizije, nisi se trebao natjecati. Sad govoriš da se želiš što više udaljiti od činjenice da si pobijedio. Ma daj. Činjenica da si se mučio sa slušanjem lanjskih pjesama i da ne moraš ove godine slušati "užasne" pjesme pokazuje nam da si jako mala osoba! Svi ti mladi umjetnici imaju snove i pod pritiskom su u tom trenutku, a ti ih napadaš? Možda misliš da si pravi umjetnik, no meni izgledaš kao pozer. Zbilja misliš da je cool glumiti nezainteresiranost i distanciranost? Nije", nastavio je Jacques.

Sobrala je upitao misli li da ga takvo ponašanje čini većim umjetnikom u očima javnosti, a potom i odgovorio na to pitanje.

"Ne čini! To nam samo pokazuje da si lažan, kao što si bio lažan lani kad si pobijedio. Možda si pobijedio na Eurosongu, ali za mene nisi pobjednik. Svim natjecateljima ove godine želim puno sreće. Poljupci i zagrljaji iz sunčane Hrvatske", napisao je. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara