Jacques postao vijest dana u izraelskim medijima: "Otelo se kontroli..."

Jacques postao vijest dana u izraelskim medijima: "Otelo se kontroli..."
Screenshot: Facebook / Foto: Privatni album, Luka Stanzl/PIXSELL

ROKO BLAŽEVIĆ i njegov mentor Jacques Houdek trenutno su u Izraelu gdje večeras počinje 64. natjecanje za pjesmu Eurovizije. Roko će Hrvatsku predstavljati u četvrtak na drugoj polufinalnoj večeri, a na pozornici će mu se kao prateći vokal pridružiti i sam Jacques.

Uoči natjecanja, Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Tel Avivu i Hrvatska turistička zajednica organizirali su druženje na kojem je Houdek i zapjevao, a snimka njegove izvedbe postala je hit Izraelu.

"Kako ovo opisati? Ne znam... Eto, a samo sam prilikom druženja koje su za nas organizirali Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Tel Avivu i Hrvatska turistička zajednica otpjevao jednu prelijepu biblijsku pjesmu 'Katonti', u čast domaćinima - na hebrejskom", ispričao je glazbenik na Facebooku uz snimku videa na kojem izvodi pjesmu, a koja je emitirana na izraelskoj televiziji.

"Preko noći ta snimka je postala viralni hit u Izraelu! I to sam nastupio kao dodatak, kao predizvođač, da popunimo program i da najavim Roka, plesače Endija i Diega i ostatak delegacije. Ljudi su snimku podijelili u nekom suludo nevjerojatnom broju, mediji su to pokupili, povezali s 'My Friend' iz 2017. godine. Eurosong je ovdje u Izraelu ogromna stvar, i eto - otelo se kontroli do te mjere da već dva dana sa svih strana stižu upiti oko 'Katonti my friend singera'", pohvalio se Jacques.

Iako se čini kako je htio ukrasti pažnju, Rokov mentor kaže kako i dalje želi zadržati našeg predstavnika i njegovu pjesmu "The Dream" u fokusu.

"Zahvalan sam, naravno, ali iznenađen jer se ovakve stvari meni inače ne događaju, nisam to ni najmanje očekivao. Iskoristit ćemo to, na način da dodatno i maksimalno ispromoviramo Roka i našu pjesmu 'The Dream' pa možda zaista od dragih domaćina ovdje u Izraelu dobijemo neke ozbiljnije bodove? Daj nam Bože!" napisao je Jacques naposljetku.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara