Jacques se prisjetio što je doživio s Oliverom: "I tako je uvijek s najvećima"

Jacques se prisjetio što je doživio s Oliverom: "I tako je uvijek s najvećima"
Screenshot: Youtube

OD LEGENDARNOG Olivera oprostio se i Jacques Houdek koji se ovom prilikom prisjetio treme koju je osjećao kad je svog omiljenog pjevača trebao pozvati da mu bude gost na koncertu i kakva je bila Oliverova reakcija. 

"Bože, kakav je to prekrasan rođendan bio! 14. travnja 2015. godine, u velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog, sa svima vama, najdraži moji, i s Oliverom koji je stigao kao iznenađenje... Izveli smo Tko sam ja da ti sudim? i Galeb i ja. NEOPISIVO. NEZABORAVNO. Bogu hvala da imam ovu prekrasnu uspomenu za cijeli život! Ovo je jedini put da smo pjevali skupa", piše Jacques. 

Otkrio je da ga je prije poziva Oliveru pogodila velika trema zbog strahopoštovanja koje je osjećao prema njemu. 

"Kad je već bilo 'pet do 12' konačno sam okrenuo njegov broj, a Oli se javio s broda. Odmah sam se ispričao, rekao da nije hitno, možemo se čuti i kad pristane... Kaže on - mali, ne pizdi, kaži - kako si, šta triba? I tu ja krenem redom, od Poncija Pilata - te da imam koncert, te mi je rođendan, a eto najveća mi je želja da mi on dođe... Govori Oli, kratko i jasno - kad je koncert? Dolazim. Šta ćemo pivat? ‘Oćemo li jednu moju, jednu tvoju? Da jednu moju - odgovaram ja... (pitam se jesam li dostojan?)... Kaže Oli - imaš ti lipih pisama... Sve u svemu, za čas smo sve dogovorili. Bez ikakve filozofije. I tako je uvijek s najvećima", podijelio je pjevač ponos što je veliki Oliver cijenio njegovu glazbu. 

Ispričao je Jacques i kako mu je Oliver pomogao da se smiri prije koncerta, a otkrio je i da je "treperio kad su im se glasovi spojili" te izrazio nadu da mu je "u tom pozitivnom ludilu pred sam koncert posvetio dovoljno pažnje i emocija". 

Na kraju je upitao starijeg kolegu ima li kakav savjet za njega. 

"Ti sada ništa ne trebaš brinut. Samo snimaj lipe pisme i nema brige za tebe. Samo guštaj", prisjeća se Jacques njegovog odgovora i zaključuje: "Hoću, Oli, hvala ti na svemu."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara