"Jaki i nezaboravni orgazmi": Sve više žena želi oralni seks ovom metodom

"Jaki i nezaboravni orgazmi": Sve više žena želi oralni seks ovom metodom
Ilustracija: Instagram

KORISNICI društvenih mreža sve više bruje o varijanti oralnog seksa koja ženama navodno omogućuje nezaboravne orgazme, a riječ je o takozvanoj kivin metodi, koja se izvodi sa strane.

O toj metodi pisali su Cosmopolitan, Men's Health te brojni drugi magazini, a nedavno ju je opisao jedan korisnik Reddita koji ju je isprobao i sad je preporučuje svima.

Za tu metodu partner koji pruža oralni seks leži sa strane, dok žena leži na leđima. Umjesto uzduž i poprijeko, ta pozicija omogućuje prelaženje jezikom preko otvora vagine sa strane, čime se stimulira koža koja okružuje klitoris. Osim toga, ruke su slobodne, a za puni užitak preporučuje se stimuliranje međice, odnosno tkiva između vaginalnog otvora i anusa.

Kivin Method from r/sex

Korisnik Reddita koji je opisao svoje iskustvo priznao je kako je u početku imao malo neugodnosti s pozicioniranjem, a nije znao ni što da radi s rukama, no ubrzo je njegova žena reagirala jako pozitivno. "Svršila je u roku od pet minuta kad sam pronašao ritam i najbolju poziciju za ruku. To je definitivno bila velika promjena - često joj pružam oralni seks 15-20 minuta i dovedem je do ruba, ali ne i do orgazma", napisao je između ostalog.

Kivin

Nakon što su ga neki pitali kako to stvarno izgleda, napravio je ilustraciju i objavio je na Imguru.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara