Janica Kostelić je trudna: Širokim majicama skriva trbuščić

Janica Kostelić je trudna: Širokim majicama skriva trbuščić
Foto: Press

NAJUSPJEŠNIJA hrvatska sportašica svih vremena Janica Kostelić očekuje prinovu.

Osvajačica tri zlata na Olimpijskim igrama u Salt Lake Cityju, zlata na Olimpijskim igrama u Torinu, pet zlata na Svjetskim prvenstvima u St. Moritzu i Bormiju te tri Velika kristalna globusa sa svjetskih skijaških kupova bebu će roditi početkom sljedeće godine.

Iako se termin rođenja bebe bliži, Janica i dalje dolazi na svoje radno mjesto Državne tajnice Središnjeg ureda za sport, a u posljednje vrijeme počela je sve češće nositi široke majice i bluze. 

Na pravnom fakultetu u Rijeci 11. listopada

Vijest o trudnoći najprije je podijelila samo s najbližim članovima obitelji i prijateljima te ju je nastojala što dulje zadržati tajnom za široku javnost. Kako doznajemo, prije nekoliko dana kolegama u Državnom uredu rekla je da će postati majka.

Prije deset dana gostovala je na Pravnom fakultetu u Rijeci, a ispod široke majice nazirao se trbuščić.

Na Memorijalnom turniru Ivana Ivančića 3. rujna

Bivša skijašica u nekoliko je navrata izjavila da obožava djecu te da se raduje svom djetetu, no da za sve postoji pravo vrijeme. Fotografi su je često viđali kako se u centru Zagreba druži s nećacima, sinovima brata Ivice.

Oduvijek je bila tajnovita oko svog privatnog života, a prošlih božićnih blagdana viđena je u društvu Zvonimira Barišića, koji ju je u jednom trenu zagrlio.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

One of the best female athletes of all time ♥️🎿 #janicakostelic ⛷ #dragadilovrana #hardworker

Objavu dijeli Deni Srdoč (@8_denilius_maximus_24)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara