Janica se suprotstavila ocu koji se protivi njezinoj novoj vezi?

Tekst: B.M.
Foto:Index

JANICA KOSTELIĆ ušla je u brojne sukobe zbog svoje nove ljubavi. Nakon što se sukobila s fotoreporterima koji su je htjeli fotografirati s dečkom Danielom Haimerlom, kršna Janica navodno se sukobila sa svojim ocem. Ante Kostelić se, otkrivaju izvori bliski obitelji, žestoko protivi novoj vezi svoje kćerke.

Razlozi protivljenja poznati samo Anti Kosteliću

Njegovi razlozi zasad su poznati samo obitelji, piše Gloria. Budući da svog dečka brani kao lavica ne čudi što se navodno suprotstavila svom inače dominantnom ocu i obranila novu ljubav. Prijatelji uspješne skijaške obitelji boje se da bi nova Janičina veza mogla unijeti razdor u njihovu obitelj. Sličnih problema skijašica nije imala dok je bila u vezi s Borisom Ivančićem, s kojim je unatoč prekidu ostala u odličnim odnosima.

Napad na fotografkinju

Njih dvoje su se na Sljemenu srdačno pozdravili te uživali u društvu novih ljubavi. Temperamentna sportašica napravila je u posljednje vrijeme neke pomalo nesportske poteze pa je tako nedavno na Sljemenu fizički i verbalno napala fotografkinju koja je pokušala uslikati njezinog dečka. Za incident se još nije ispričala. Snježna kraljica je u posljednje vrijeme počela pokazivati svoju manje pozitivnu stranu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara