Javili se fratri iz Zadra: Nismo htjeli da ovo svi vide, ali nije nam žao. Samo jako

Javili se fratri iz Zadra: Nismo htjeli da ovo svi vide, ali nije nam žao. Samo jako
Foto: Facebook

ŽUPA iz Zadra kojoj pripadaju dva fratra koja su postala hit na Fejsu zbog svađe za oltarom, javila se na Facebooku. Službena stranica Župe Presvetog srca Isusova objavila je priopćenje za javnost u kojemu stoji da svećenicima nije bila namjera da snimka završi u javnosti, ali da im nije žao.

"Draga naša braćo i sestre, živeći u ovom virtualnom svijetu vijesti i različite objave se šire brže od svakog virusa. Tako je i nas iznenadila objava simpatičnog videa koja je nastala u vrijeme proba za slavlja koja prenosimo. Spomenuti video nismo baš željeli svima objaviti jer iako je šaljiv htjeli smo da to bude interno. Međutim, netko je valjda proslijeđivao taj video i naša dobra braća fra Ante i fra Nikica postala su viralni hit. Nije nam žao", kažu fratri.

"Nek se u ovom sumornom vremenu tuge proširi i malo radosti i smijeha! Ima puno takvih događaja iz naše redovničke obitelji, to svi koji nas poznaju znaju, i na to smo ponosni. Neka i ovaj naš šaljivi video Bog okrene na dobro pa ljudi češće počnu pratit objave naše stranice, a za one kojima će biti ovo prilika za neke zlobne komentare protiv Crkve i njezinih službenika i dalje ćemo ustrajno moliti", napisali su.

"Radost vam Uskrslog i osmijeh na lice! Jer to je najbolji lijek za ovo teško vrijeme! Vaša braća franjevci i sestre milosrdnice iz Župe Presvetog Srca Isusova", zaključili su i dodali hashtagove #samojako i #radost na najjače.

Podsjetimo, dva svećenika su završila na Fejsu nakon što je mlađi ispravljao starijeg dok je čitao.

"Zbog svoje pravednosti...", čita stariji svećenik, na što ga mlađi ispravlja da "nije pravednosti nego predanosti".

"Ajde dobro, ajde ća od mene, lupit ću te pa ćeš vrciti 40 metara", odgovara zatim svećenik za mikrofonom, na što se mlađi franjevac povlači pokušavajući suzdržati smijeh. Snimka se proširila Facebookom te su je pogledale tisuće ljudi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara