Javnost bijesna zbog zahtjeva oca Lady Gage: "Kako vas nije sram?"

Javnost bijesna zbog zahtjeva oca Lady Gage: "Kako vas nije sram?"
Foto: Guliver Image/Getty Images

JOSEPH GERMANOTTA, otac slavne američke pjevačice Lady Gage, javio se na svom Twitter profilu sa zahtjevom koji je razbjesnio javnost.

Germanotta je vlasnik talijanskog restorana Joanne u New Yorku, koji je zbog koronavirusa morao zatvoriti na određeni period.

"Radim najbolje što mogu, ali moje osoblje treba financijsku pomoć. Moram im osigurati plaće, a tu su i troškovi najamnine, komunalne usluge i ostali tekući računi", napisao je i zamolio javnost da mu pomogne prikupiti 50.000 dolara da bi mogao nastaviti poslovati. Osnovao je GoFundMe stranicu na internetu, ali su ga umjesto podrške dočekale kritike nezadovoljnih internet korisnika.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli http://www.joannenyc.com/ (@germanotta.joe)

"Kako vas nije sram ovako javno žicati lovu, a kći vam doslovce 'leži' na milijunima?", "Lady Gaga navodno nije znala za spornu objavu, a vrijedna je milijune dolara i ujedno je i suvlasnica restorana. Sramota", neki su od komentara zbog kojih je Germanotta ubrzo izbrisao objavu s Twittera.

Lady Gaga navodno nije znala za spornu objavu, piše Daily Mail. Rekla je da je otac nije obavijestio o tome da je javno iznio takav zahtjev.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara