Je li dugogodišnjoj ljubavi došao kraj: Brad Pitt ostavio Angelinu Jolie?

Tekst: A.M.
Foto: JLP

AKO JE vjerovati američkom magazinu In Touch Weekly, dugogodišnja romansa Angeline Jolie i Brada Pitta doživjela je kraj. Iako se u posljednje vrijeme često pisalo o prekidu glumačkog para, Angelina i Brad te su priče do sad svaki put demantirali zajedničkim pojavljivanjem u javnosti. Hoće li i ovaj put napraviti istu stvar ili su zaista odlučili krenuti svatko svojim putem - ne znamo, ali ne sumnjamo da će medijska trakavica oko njihove ljubavi dobiti još nekoliko desetaka nastavaka.

"Zatočen ispod istog krova sa zahtjevnom i čangrizavom Angelinom, Brad je odlučio spakirati kovčege  i preseliti se u svoj privatni dio francuskog dvorca", rekao je neimenovan izvor za spomenuti magazin koji također piše da je Brad ovog puta izjavio kako nema povratka te da je prekid s Angelinom - neizbježan.

Podsjetimo, prije nekoliko mjeseci u medijima je počela kružiti priča o neslaganju slavnog para, ali da ona ne drži vodu dokazali su glavni akteri koji su se zagrljeni i nasmiješeni pojavljivali gdje god su stigli.

 "Njihov najveći problem je što oboje imaju zaista uspješne karijere i šestero malene djece pa su se zbog silnih obaveza emocionalno udaljili. Međutim, svjesni su ljubavi koja ih još uvijek drži zajedno i dat će sve od sebe kako bi obnovili staru strast", izjava je bliskog prijatelja glumačkog para s kojim se složio i njihov glasnogovornik riječima: "oni se nadaju da će se iskra strasti zapaliti i drugi put te da će obnoviti ljubav koja ih je zarobila prije pet godina".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara