Je li ovo zaista najsmješniji film 2000-ih?

Je li ovo zaista najsmješniji film 2000-ih?
Foto: Imdb

FILM Superbad iz 2007. godine, s Jonahom Hillom i Michaelom Ceraom u glavnim ulogama, najsmješniji je film 2000-ih, prema glasovima na stranici Ranker.

Ova američka tinejdžerska komedija prati dvojicu maturanata koje očekuje bolno razdvajanje zbog odlaska na fakultet. Na Imdb-u ovaj film ima ocjenu 7,6.

 

Autori ove komedije su Seth Rogan i Evan Goldberg, a priča se da je ideja za film začeta kad su imali samo 13 godina. Glavni likovi se i zovu po njima - Seth i Evan. Film je snimljen s budžetom od 20 milijuna dolara, a samo u američkim kinima zaradio je skoro 170 milijuna dolara.

Lista 10 najsmješnijih filmova 2000-ih izgleda ovako:

1. Superbad

2. Step Brothers

3. The Hangover

4. Wedding Crashers

5. DodgeBall: A True Underdog Story

6. Anchorman: The Legend of Ron Burgundy

7. Shrek

8. Elf

9. The 40-Year-Old Virgin

10. Old School

Ako se ne slažete s listom, glasovanje još uvijek traje pa svoje mišljenje možete dati ovdje.

*Index koristi third party aplikacije za realizaciju anketa, kako bi smanjili mogućnost manipulacije anketom od strane korisnika, ali i potpuno odagnali mogućnost Indexovih manipulacija rezultatima. Svejedno, online ankete ne mogu se smatrati znanstveno utemeljenima, niti vjerodostojno predstavljaju većinu hrvatske populacije. Index, naime, relativno rijetko posjećuju potpuni idioti, koji pak u ukupnoj hrvatskoj populaciji imaju značajan udio.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara