Jedan dućan prodaje kantice s tri kilograma Nutelle i zbilja želimo (bar) jednu

Jedan dućan prodaje kantice s tri kilograma Nutelle i zbilja želimo (bar) jednu

Foto: Instagram

OD PROŠLE subote, Tobias Skiba, koji vodi podružnicu supermarketa Edeka u Neukirchen-Vluyn nedaleko Düsseldorfa, u svom dućanu prodaje kante s tri kilograma Nutelle u njima. Njihova cijena je 29,99 eura, a Tobiasova odluka iznenadila je ekipu iz njemačkog Vicea.

"Neki od naših redovitih kupaca pitali su me imamo li veće teglice Nutelle. Nakon toga poslao sam upit dobavljaču, a odgovorili su mi da možemo dobiti ovu veličinu", pojasnio je.

Potpuno očekivano, prvih 50 kantica brzo se rasprodalo, pa je Tobias naručio još 150 kantica. Već ih je prodao pola, a na putu je treća pošiljka.

"Jedan kupac kupio je četiri kantice jer je planirao zabavu i trebalo mu je 12 kilograma Nutelle za palačinke. Svi koji dođu do nas žele tu kanticu. Jučer je jedan kupac iz Belgije kupio dvije, te još 24 normalne teglice za svoju obitelj. Par iz Essena koji nema automobil platio je autobus i taksi da dođe do nas. Zvali su nas iz Finske i Australije, pokušavamo sad skužiti kako im dostaviti kantice", dodao je Tobias.

Priznao je da nije očekivao takav interes cijele Europe, a nakon toga odlučio je da će kantice biti dio njegove stalne ponude. 

 

Objavu dijeli iloveulan (@iloveulan)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara