Jedan od najzgodnijih hrvatskih glazbenika snimio vruće scene u oldtimeru

Jedan od najzgodnijih hrvatskih glazbenika snimio vruće scene u oldtimeru
Foto: Vanja Tataj

Nakon debitantskog albuma "Ispod kože", koji je osvojio Porin u kategoriji "Najbolji album alternativne glazbe", Boris Štok predstavlja novi singl i videospot "Samo trag". 

"Pjesma 'Samo trag' započinje priču o novom albumu. Htio sam novi zvuk i estetiku u produkcijskom smislu, ubaciti elemente gospela, drugačiju ritmiku, a opet zadržati prepoznatljiv senzibilitet vokala i melodije. Spot je režirala talentirana redateljica Marcella Zanki, a u njemu se pojavljuje i mlada splitska glumica Katarina Nikšić", rekao je Boris.

"Kad sam dobila pjesmu od Borisa odvrtjelo mi se nekoliko scenarija u glavi,  ali zajedničkom komunikacijom došli smo do zaključka da je ovo ipak 'road movie' atmosfera glazbenog spota. Zahvaljujući producentu Boži Žeravici i Davoru, koji posjeduje najfinije primjerke old timer automobila u Dalmaciji, napravili smo crno-bijelu ljubavnu priču između Borisa i karizmatične te iznimno talentirane glumice Katarine Nikšić. S Borisom je lako komunicirati i surađivati, jako je profesionalan i zna što želi. Cijeli team na setu je bio na istoj valnoj duljini pa je samo snimanje bilo easy i zabavno, bez nekih tenzija, osim malog straha od oluje koja nam je prijetila cijeli dan, ali nas je na kraju zaobišla. Boris je hit maker, ne sumnjam u uspjeh ove pjesme, kao i cijelog albuma", rekla je Marcella Zanki o snimanju spota i suradnji sa Štokom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara