Jedna od najboljih igara svih vremena postaje serija

Jedna od najboljih igara svih vremena postaje serija
Screenshot: Twitter

AMAZON STUDIOS objavio je kratki teaser za adaptaciju Fallouta, jedne od najpopularnijih franšiza videoigara svih vremena.

Serija će se temeljiti na igri Interplay Productionsa koja se odvija u postapokaliptičnom i retro-futurističkom okruženju.

Nakon višemjesečnih pregovora Amazon Studios licencirao je prava na igre kako bi stvorio vlastitu televizijsku seriju. Nju će u suradnji s Bethesdom producirati studio Kilter Films, koji stoji i iza megauspješne serije HBO-a Westworld. 

"Fallout je jedan od najboljih serijala svih vremena. Svako poglavlje ove suludo maštovite priče koštalo nas je bezbroj sati koje smo mogli provesti s obitelji i prijateljima. Stoga smo nevjerojatno uzbuđeni zbog partnerstva s Toddom Howardom i ostalim sjajnim luđacima u Bethesdi kako bismo oživjeli ovaj masivni, subverzivni i mračno-smiješni svemir", rekli su Jonathan Nolan i Lisa Joy iz Kilter Filmsa, piše Deadline.

Zagonetni teaser, naravno, nije otkrio puno, no pokrenuo je val uzbuđenja na društvenim mrežama, gdje mnogi ne mogu dočekati više detalja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara