Jednomjesečna beba pred raljama krokodila

AUSTRALSKI lovac na krokodile Steve Irwin koji već godinama izvodi svoj show sa opasnim gmazovima u svom Queensland Zoou izazvao je šok dovođenjem nedavno rođenog sina u arenu.

Pred televizijskim kamerama neustrašivi Steve u jednoj je ruci držao jednomjesečnog klinca dok je u drugoj držao mrtvu kokoš koja je završila u raljama ogromnog krokodila pred njima.

Nakon showa uslijedili su veliki protesti zbog ugrožavanja djetetova života, ali lovac i krotitelj jednostavno se branio kako njegova obitelj živi od krokodila pa i svog nasljednika od malih nogu mora naviknuti na život među njima.

Tvrdi da mali Bob ni u jednom trenutku nije bio u opasnosti jer je sve bilo "pod potpunom kontrolom" i uopće nije bilo razloga za paniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odmah se oglasio glasnogovornik vlade izjavom da su objasnili Irwinu da više ne dovodi bebu pred krokodilske ralje i ovaj se složio "kako to možda nije bila najpametnija stvar".

Kao ni Michaelu Jacksona koji je svog klinca držao iznad ograde visokog balkona pred kamerama, ni lovcu iz Australije zbog slične stvari neće pasti ni dlaka s glave.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara