Jedva punoljetna Kanita dobila otkaz jer se s Hanom lizala na plaži

NAJGLEDANIJI video ovog ljeta na Video Indexu te izvještaji u drugim domaćim medijima priskrbili su mladoj Kaniti Bajramović otkaz u modnoj agenciji Fashion. Osamnaestogodišnja se djevojka, naime, u Papayi na Zrću ljubila s bivšom farmericom Hanom Hadžiavdagić i završila u brojnim medijima, a matična joj je agencija dala nogu zbog "neprimjerenog ponašanja na plaži". Atraktivna i jedva punoljetna Bosanka tako će negdje drugdje morati razvijati svoju manekensku karijeru, jer većina bosanskih modnih agencija ne želi reklamiranje u tabloidima niti djevojke "na lošem glasu".

"Ljetovanje bilo kojeg našeg člana je njegova privatna stvar. Ipak, mi moramo brinuti o dignitetu i imidžu kuće. Zato smo odlučili, nakon što su fotografije objavljene u medijima, da raskinemo ugovor s Kanitom. Nečije ponašanje jest privatna stvar, ali mi u svojim redovima ne možemo imati manekenku koja će se tako ponašati na javnoj plaži. Sebi ne možemo dopustiti da nam zbog takvih stvari propadaju poslovi ", rekla je Dnevnom avazu Selma Hasanica, vlasnica modne agencije Fashion iz Zenice koja je donedavno zastupala Kanitu Bajramović. Manekenka koja je najveći uspjeh ostvarila snimanjem za Liscu svom se agentu javila nekoliko dana nakon "incidenta" i rekla kako ne vidi ništa loše u svom ponašanju.

Video-lezbijke zasad bez komentara

Mlada Bosanka zasad je odlučila ne sudjelovati u eventualnom medijskom cirkusu - ne želi davati izjave, baš poput njezine obitelji koja živi u Zenici. Hana Hadžiavdagić, bivša sudionica Farme i bogatašica koja u susjednoj BiH, pa tako i u Hrvatskoj, plijeni pozornost javnosti raskalašenim stilom života, trenutno nije dostupna za komentar.

Ipak, u nekoliko je navrata izjavila da nema ništa protiv homoseksualizma ni povremenih izleta "na drugu stranu" - njoj, za razliku od osamnaestogodišnje Kanite, ovo nije bio prvi put da je pažnju privukla uz asistenciju druge djevojke i pokoji sočni poljubac.

Tekst: Dorijan Klarić
Foto: Index, Dnevni avaz
Video: Danijel Tipura

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara