Jelena Janković stopirala poštansku marku: Užas, slikarica me unakazila!

"VELIKA je čast dobiti poštansku marku sa svojim likom. Trudit ćemo se da i u budućnosti predstavljamo našu zemlju na najbolji mogući način", rekla je srpska tenisačica Jelena Janković na promociji poštanske marke s njezinim likom, no ploču je brzo promijenila. Prvo se uvrijedila jer će se njezina markica prodavati po jeftinijoj cijeni od one s likom Novaka Đokovića, a onda je na red došao tipični ženski komentar: "Na markici sam ružna i debela!".

"Užas, slikarica me unakazila! Nije moglo gore nego što izgledam, pa noge su mi čisti užas. Nikada nisu gore ispale", izjavila je Jelena Janković nakon što je ugledala poštansku markicu sa svojim likom, koja bi se u Srbiji trebala prodavati za 30 dinara. Osim što nije zadovoljna svojim izgledom na sličici, ni cijena joj nije po volji - markica Novaka Đokovića košta 46, a Ane Ivanović 40 dinara.

Ana Ivanović ne pravi probleme zbog izgleda na markici, ali činjenica da je "jeftinija od Đokovića" nije joj po volji. "Svi trebamo biti ponosni što nam je ukazana čast da se naš lik nađe na markicama. Jelena i ja smo presretne, ali nastao je problem u kriteriju. To je jedini problem i nadam se da će ubrzo biti riješen", izjavila je Ana Ivanović za Blic, a Jelena Janković se nadovezala: "Markice neće biti povučene, nama je čast da ih imamo, samo ne želimo da bude razlike. Svi smo dio jedne zemlje i trebamo biti tretirani na isti način, a ne da se neki zapostavljaju".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Cijena nije izraz poštovanja"

Medijskom istupu poznatih srpskih tenisačica usprotivila se Vesna Rudić iz PTT Srbije: "Apoeni nemaju veze s poštovanjem ili vrednovanjem sportaša. Svi apoeni su važni i oni poštuju filatelističku i poštansku formu i čine komplet, što smo im objasnili. Najvažnije je da su svi u kompletu, nije nam padalo napamet da nekog degradiramo. Cijena nije izraz poštovanja". Oglasila se i slikarica koja je Jeleni Janković "zagorčala život" - mirno je objasnila kako je slikala po fotografiji, čija kvaliteta na kraju krajeva - nije njezin problem.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara