Jelena Rozga: Sretna sam i zaljubljena, ali ne u Ognjena Vukojevića

Foto: Borna Čavrag/ Index

JELENA ROZGA i dalje je vrlo tajanstvena kad je njen ljubavni život u pitanju. Lijepa pjevačica priznaje da je zaljubljena, ali ne želi otkriti tko je njen odabranik. Prema najnovijim glasinama, Jelenina nova ljubav mogao bi biti reprezentativac Ognjen Vukojević, no pjevačica je to demantirala. "To još nisam čula. Ogi je super dečko, upoznali smo se prije par godina i samo smo prijatelji", izjavila je Rozga za Exkluziv by Tatjana Jurić. Iako se donedavno pisalo da je Jelena u vezi s četiri godine mlađim Markom Budanovićem, ona je i za njega izjavila da su samo prijatelji, ne želeći reći s kim ima više od prijateljstva.

"Imam pored sebe osobu koja sve razumije i podržava me u svemu"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sretna sam i zaljubljena sam. Baš mi je nekako lijepo, budim se s osmjehom na licu svako jutro. Baš guštam, lijepo mi je sve, ništa mi nije teško. Čak i kad sam najumornija, ja sam sretna", izjavila je Rozga. Na pitanje smeta li njenom dragom medijska pažnja i brojne obaveze koje ima, Jelena je odgovorila. "Ne smeta mu što me nema. Imam pored sebe osobu koja sve razumije i podržava me u svemu". Pjevačica kaže kako se uvijek pisalo da je s nekim te da je takva medijska pažnja i dalje smeta. "Nisam se navikla na to sve, ali ne mogu spriječiti da se to piše", kaže ona. "Pokušavam živjeti u svom svijetu i ne slušati što se događa sa strane", tvrdi Rozga.

Na ranijim koncertima bilo je više konobara nego ljudi

Osim u ljubavi, prilično joj dobro ide i u poslu, no Jelena kaže kako joj smeta titula "kraljice estrade" koju joj mnogi u zadnje vrijeme daju. "Ta titula ne treba nikome. Meni je dovoljno "Jelena" ili "Rozga". Zadovoljna sam s tim. Severina je moja velika prijateljica i mislim da na estradnom nebu ima mjesta za sve nas", kaže pjevačica koju se spominje u kontekstu "kraljice estrade" otkako je napunila splitsku Arenu. "Bila sam u velikom strahu. Vidjela sam mnogo ljudi i kad je počela 'Bižuterija' nastao je kaos u dvorani. Rekla sam da ne mogu, bilo me strah, ali kad sam izašla van bila sam zadovoljna", priča ona. Magazin je napustila 2006. godine i od tada je, kako kaže, proživjela mnogo teških trenutaka. "Bilo je teških dana, loših koncerata, polupraznih diskoteka. Bilo je više konobara nego ljudi. Proplakala sam dva, tri dana i bila sam užasno uporna. Rekla sam samoj sebi da to mogu i danas mi nije žao", ispričala je Rozga.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara