Jelena Urukalo glupim izjavama izgubila šanse kod Stoke?

FINALISTICA Farme i "manekenka" Jelena Urukalo po tko zna koji put aktualizirala je ljubavnu priču s reperom Stokom, a u novom izljevu emocija potpuno je promijenila ploču - priznala je da ga voli i želi natrag. Iznerviran medijskim interesom za njegov privatni život, Stoka je isključio mobitel i, kako doznajemo, s Jelenom se posvađao jer je po tko zna koji put o privatnim stvarima pričala u mikrofon, i to bez njegovog znanja. Njihova budućnost je upitna, doznajemo od prijatelja poznatog para koji u nevjerici prate "updates" na temu Jelena - Stoka.

"Sad kad sam izašla, stvarno ga razumijem. Ali u tom sam trenutku pričala ono što mi je bilo na srcu i duši. Žao mi je što se stvorila velika halabuka i što je Marin povrijeđen. Nije mu bilo lako. Ali neke su stvari prikazane gorima nego što jesu, ali mi je žao jer nisam lagala. Ne mogu uzeti gumicu i izbrisati to što se dogodilo", rekla je Jelena Urukalo tjedniku Story i najavila moguće pomirenje s dugogodišnjim dečkom. Stoka, čini se, ne zaboravlja tako lako - još se sjeća svega što mu je izgovorila u Farmi, te šokantnog priznanja da je imala spontani pobačaj, i to za vrijeme veze s oženjenim muškarcem.

"Mislim da ćemo oboje prasnuti u smijeh kad se vidimo jer se ne znamo svađati"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ona je mene povrijedila bez prava na pomilovanje. Ja ne skrećem pozornost na sebe na negativan način. Ona se prenaglila i pogriješila. Normalno da će morati snositi posljedice", rekao je Stoka prije nekoliko mjeseci, a Jelena se neugodno iznenadila kad je, po izlasku iz Farme, pročitala sve što su mediji pisali i što je Stoka rekao novinarima. "Naći ćemo se i porazgovarati. Mislim da ćemo oboje prasnuti u smijeh kad se vidimo jer se ne znamo svađati. Uvjerena sam da će sve biti dobro", tvrdi Jelena Urukalo, koja nam je nakon izlaska iz reality showa priznala da želi ostati pred malim ekranima, naravno, kao voditeljica.

Stoka bivšu djevojku nije dočekao nakon što je napustila show, a atraktivna Riječanka odlučila mu je putem medija, onako kako to najbolje zna, poručiti da ga još voli. Prije samo mjesec dana govorila je: "Ja sam sve trpjela pet godina a on me nakon jedne rečenice ostavio preko svih medija!" i otkrila kako je Stoka često posesivan te kako je prečesto zivka na mobitel. Sad kad mobitel više ne zvoni, Jeleni očito ni to nije dobro.

M.A.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara