Jelena Veljača odbrusila hejterima svoje nove serije: "Ne, nije Srbija kriva"

Jelena Veljača odbrusila hejterima svoje nove serije: "Ne, nije Srbija kriva"
Foto: Instagram

JELENA VELJAČA posljednjih je dana skoro sve svoje vrijeme posvetila promociji svoje nove serije Pogrešan čovjek koja je imala svoju premijeru na srpskoj Prvoj televiziji te na hrvatskom RTL-u.

Jednom objavom zahvalila se gledateljima koji su u velikom broju gledali srpsku premijeru te napisala: "Dunav i ja za vrijeme produkcijske pauze danas. Hvala Beogradu što je gledao Pogrešnog Čovjeka sinoć na Prvoj u tako velikom broju. I love you too. 1.018.000 gledaoca u Srbiji ", napisala je.

Njena objava potaknula je brojne komentare gledatelja, među kojima se našao i jedan u kojemu je jedna Jelenina pratiteljica zaključila: "Jako je ružno da netko komentira da se netko ponižava i da serija ima političku konotaciju. Bravo za glumačku ekipu sa svih prostora, uvjerena sam da će serija biti odlična i jedva čekam 20h da gledam novu epizodu. Svaka čast!"

Jelena se nadovezala na njezin komentar.

"Posebno s obzirom da na seriji radi 50 posto ekipe iz Hrvatske, a 50 iz srbije te priča nema NIKAKVU nacionalno/političku konotaciju već je ČISTA ljubavna priča. Ono skinite mi se više, vi koji učitavate vaše psihičke probleme i veličinu u svaku stvar na svijetu. Ne, nije Srbija kriva jer te žene ne vole. Ni Hrvatska jer si debil. Samo ti, prijatelju, koje god vjere i nacionalnosti jesi", napisala je Jelena, a s njom su se složili i mnogi njeni pratitelji.

Inače, Jelena na seriji radi s bivšim suprugom Draženom Čučekom s kojim se zbog posla preselila u Beograd, gdje zajedno odgajaju kćerkicu Lenu.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara