Jennifer Aniston pripao naslov TV zabavljača godine

JENNIFER ANISTON, koja je ove godine osvojila nagradu Emmy za nastup u popularnoj humorističnoj seriji ´Prijatelji´ i kojoj predviđaju nominaciju za Oscara za ulogu u nezavisnom filmu ´The Good Girl´, dobitnica je nagrade za televizijskog zabavljača godine koju dodjeljuje televizijska postaja E! Entertainment.

Nagrada za zabavljača godine E! Entertainmenta, čije je prvo izdanje pripalo Kevinu Costneru 1990. godine, ove se godine dodjeljuje 13. put. Osvajačica naslova 2001. godine bila je Nicole Kidman.

Aniston je u proteklih 12 mjeseci snimila osmu sezonu NBC-jeve serije ´Prijatelji´, nakon skupnih pregovora o novom ugovoru koji je šestorki glavnih glumaca osigurao honorar od milijun dolara po epizodi, te otpočela rad na devetoj, posljednjoj sezoni te popularne serije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
U rujnu je osvojila prvog Emmyja za ulogu Rachel Green, a nastupom u nezavisnom filmu ´The Good Girl´ zadivila je kritičare koji joj odreda predviđaju nominaciju za Oscara.

´Ovo je vrlo zavodljiv posao i jako je lako početi vjerovati svim komplimentima i hvalospjevima koji stižu na vašu adresu´, kazala je 33-godišnja Aniston u ekskluzivnom interviewu emisiji ´Rank: The Top 25 Entertainers of the 2002´.

´Ja se još uvijek ne shvaćam preozbiljno i jednostavno nastojim uživati dok mogu´, piše na Internet stranici E!Online.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara